Morten Korch-fest på Dyrehavegaard

19 maj 2018 kl. 18:00 - 23:45

Dyrehavegaard, Trongårdsvej 12A, 2800 Kongens Lyngby

Gode venner, godtfolk og landsbyboere

”Solskin kan man altid finde” – i marts kan det måske blive problematisk, så derfor bliver 2018 året med den allerførste Morten Korch-fest på Dyrehavegaard. Vi i festkomitéen har nu fundet frem til formen:

Gildet holdes d. 3/3-2018 og starter kl. 18:00 og varer, lige indtil ”du klipper kaniner” (glipper med øjnene af træthed).

Prisen for denne skønne aften bliver 350,00 kr. pr. person (det inkluderer både DJ, opvarmning af lade, pynt, dansegulv og mad).

Det vil være muligt at arrivere efter maden. Her betaler du så ikke for mad og slipper med bare 250,00 kr.

Du skal selvfølgelig med, og der skal betales via Biletto (link indsættes).
...
Vi skal – som man jo skulle på denne svundne tid – have lækkert dansk smørrebrød, og der vil være mulighed for at ”sætte vand over til bajere” og bestille ”karruselolie” (kæk måde at bestille øl og snaps på), så vi kan få skyllet tænderne (drikke øl). Der vil også være en citronvand eller andet til de, der har den slags behov.

Helledusse da, det bliver årets fest, men lidt pinligt at stå der med ”røven ude af stråhatten” (være mangelfuldt påklædt), når alle andre arriverer i deres bedste 40-50’er tøj, så vi alle kan føle os hensat til en Morten Korch-film og ”de gode gamle dage”, hvor man talte lidt anderledes end i dag.

Det skal saftsuseme nok blive en god fest, og der vil være en overhængende fare for at ”få våde fødder” (at blive beruset). Der kommer ”labre radiser” (smukke kvinder), og herrerne vil (måske) få mulighed for at ”botanisere” (at score).

Vi har i hvert fald sørget for, at rammerne er i orden. Der bliver varmet godt op i laden, og der vil være et stort dansegulv og musik, som vi kan danse til – også med et nostalgisk udtryk.

Vi glæder os til at se jer og til at feste - på god gammeldags maner.

Mange hilsner
Carsten
"Bonden fra Dyrhavegaard"

Billet

Salg lukket