spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Motionscykelløbet LÆSØ RUNDT (kun Læsø Skole og Børnehus)

Afholdt event

Motionscykelløbet LÆSØ RUNDT (kun Læsø Skole og Børnehus)

Fra Gratis

Sted

Dato

05 maj 2018 kl. 13:00 - 18:00

Beskrivelse


Læs dette inden tilmelding:

  • Denne event er forbeholdt børn og medarbejdere ved Læsø Skole og Børnehus. Det er ikke tilladt at tilmelde personer som ikke er tilknyttet disse institutioner uden forudgående skriftlig aftale med arrangøren.
  • Alle børn som er tilmeldt senest 3. marts modtager en medalje, når de har gennemført en af de 3 ruter.
  • Det er helt frivilligt om man ønsker at deltage, men det er god motion og en sjov måde at komme rundt og opleve øen sammen med en masse tilrejsende cykelmotionister.
  • Der gennemføres ikke tidtagning for deltagere som tilmeldes via denne aftalt.
  • Cykelløbet gennemføres bl.a. i samarbejde med Læsø Kommune, og derfor vil vi gerne give denne oplevelse gratis til øens børn og deres lærere.
  • Den gratis tilmelding lukker 1. april 2018 aht. bestilling af medaljer.
  • For mere information se nedenfor samt på cykelløbets hjemmeside.
  • Ved at tilmelde deltager til Motionscykelløbet accepterer man automatisk betingelserne for tilmelding og deltagelse.


Motion og oplevelser

LÆSØ RUNDT er motion og naturoplevelser samlet i ét cykelløb. Fra startområdet i Byrum fører ruterne deltagerne ad (stort set) utrafikerede gode asfaltveje gennem Læsøs smukke og afvekslende landskab tilbage til mål i Byrum.

I kan vælge mellem fire forskellige ruter på hhv. 5, 17, 32 og 50 km. Der gennemføres IKKE tidtagning for gratis deltagere. Til gengæld modtager alle børn en medalje, når de har gennemført.

Hvis man ønsker tidtagning skal man tilmelde sig på samme vilkår som cykelløbets øvrige deltagere. Det kan man gøre her.

Tidsplan:

  • 11.00-14.15: Nummerudlevering (ved Læsøshoppen)
  • 13.20: Start 5 km rute (i mål ca. 13.35-13.50)
  • 13.35-14.10: Medaljeudlevering 5 km (børn)
  • 14.20: Start 50 km rute (i mål ca. 15.25-17.25)
  • 14.30: Start 32 km rute (i mål ca. 15.10-16.30)
  • 14.35 Start 17 km rute (i mål ca. 14.55-15.40)
  • 14.40-18.00: Medaljeudlevering øvrige ruter (børn)
  • 18.00 Målet/tidtagning lukker

Hygge eller sved på panden

LÆSØ RUNDT er oplagt både for jer, der vil nyde oplevelserne langs ruten, og jer, der vil have fart over feltet på de lange lige stræk. Men husk at vise hensyn og køre efter forholdene. Det er IKKE Tour de France.

Lidt om set-up’et

LÆSØ RUNDT er et motionscykelløb med tidtagning, hvor der køres efter færdselsreglerne. Der er skiltning og vejvisning langs ruterne samt depoter efter ca. 18 km (50 og 32 km ruterne) samt ca. 37 km (50 km ruten). Læs mere om sikkerhed her på siden.

TAK til vores samarbejdspartnere

LÆSØ RUNDT motionscykelløb gennemføres af Geotrail.dk i tæt samarbejde med Læsø Kommune, Visit Læsø, Læsø Turist- og Erhvervsforening samt lokale sportsforeninger og virksomheder.

Andet

Det er første gang Motionscykelløbet LÆSØ RUNDT. Derfor har vi sat begrænsning på deltagerantallet, så vi kommer i gang på god og sikker vis. Vi håber arrangementet kan udvikles og udvides i de kommende år.

Der tages forbehold overfor at ruternes distancer kan afvige fra de anførte 17, 32 og 50 km. De gældende ruter og distancer kan ses ved at klikke på ikonerne nedenfor.

Der er medaljer til alle børn (op til 15 år), der gennemfører en af de fire ruter. Hvis de er tilmeldt senest 3. marts. Tilmeldingsfristen er sat så tidligt for at vi kan nå at bestille medaljerne, hvor der er lang leveringstid.

For elever på Læsø Skole og Børnehuset etableres særlig tilmelding.

Vi ses til på cykelløb

Vi glæder os til at se jer til denne nye hyggelige familievenlige forårsklassiker på Læsø i maj.

Arrangør

Lokation

Markedspladsen, 9940, Læsø, Nordjylland Markedspladsen, 9940 Læsø

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .