Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Motorringridning

Afholdt event

Motorringridning

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

05 jul 2024 kl. 16:30 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

SKANDINAVIENS STØRSTE MOTOR RINGRIDNING

Fredag 05. juli kl. 16.30 vil der være ekstra mange hestekræfter på ringriderpladsen i Aabenraa, når vi afholder det største motor ringridning i Skandinavien. Uanset om du er fan af gamle traktorer, hurtige knallerter eller alsidige havemaskiner, er der noget for enhver smag - alle kan være med, da der dystes i:


 1. Gamle traktorer

 2. Knallerter (Puch, Ciao mv. - INGEN scootere)

 3. Havemaskiner (græsslåmaskiner, ombyggede havemaskiner mv.)


Der køres bedst af 12 med omkørsel om kongetitlen. Der er naturligvis kongepræmie til hver kategori .- hvor der er 2 ringriderfrokost billetter på højkant (værdi af kr. 1060,-)

Vi kan love dig et professionelt setup med kvalificerede dommere og masser af tilskuere. Og med tre så forskellige kategorier bliver dette motor ringridning en uforglemmelig oplevelse for både deltagere og tilskuere. Vi ønsker alle deltagerne held og lykke og ser frem til at se, hvem der kan kombinere fart, præcision og teknik for at blive årets motor konge.

Det koster 100 kr. af være med pr. deltager og med i denne pris er efterfølgende adgang til pladsen, koncert med Birthe Kjær og Zididada - samt garanteret feststemning.

Betaling foregår på dagen ved indgang (fra kl. 15) hvor du bare møder op, betaler via mobilepay og får herefter udleveret deltagernummer - eller endnu nemmere køber din billet online på ringrider.dk

Det med småt

Al kørsel sker på eget ansvar og der forventes relevant forsikring af dit køretøj.

Der er tilladt 2 ryttere pr. køretøj.

Hvis du ankommer med bil og trailer, kanl der parkeres på:

BYGMA GRUNDEN - Møllemærsk 18 - 6200 Aabenraa

Herefter er der ganske få meter ned til vores Ringriderplads (der vil være skiltet - så du ikke farer vild)

Kommer du kørende på dit deltagerkøretøj - kan du køre direkte til pladsen.


Arrangør

Aabenraa Ringriderfest er 4 fede festdage for HELE familien!

Ringridning en Sønderjysk tradition krydret med koncerter, marchmusik, fest, arrangementer, tivoli, kræmmermarked, børneunivers, caféer og meget mere.

Det er hele Sønderjylland samlet på én plads, lige midt i Aabenraa centrum.
Vi garanterer dig en oplevelse du sent vil glemme - og når først den lave entré er betalt - er alle koncerter, adgang til telte, underholdning og børneuniverset gratis.

Vi ses til Ringridning i Aabenraa...MOJN

Lokation

Aabenraa Ringriderfest, Hjelmalle 2, 6200 Aabenraa

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .