MOVE 2021

Lykkegårdsvej 100, 6000 Kolding
10 sep 2021 kl. 18:00
12 sep 2021 kl. 15:00
Billetter Gratis - DKK 350,00
Billetter Gratis - DKK 350,00

MOVE 2021 er en konference for alle! Uanset om du er ung eller ældre, vil du på MOVE konference blive udrustet til at komme endnu nærmere Gud og til at bygge stærke, dybe relationer med dine venner og familie, og ikke mindst til at blive berørt af prædikener fra  vores præster og vores særlige gæst (mere info kommer snart).

Dette års tema er “utvugne rytmer”. En tilsyneladende pudsig sammesætning af ord. At finde rytmen kan være noget af en øvelse for os. Når rytmen så ikke kommer indefra, men pålægges udefra, ja så sukker vi efter at finde eller genfinde den utvugne, den frie, rytme. Jesus møder os med en “utvungen nådesrytme”. Move konferencen vil centrere sig om det hjerteslag. Den puls. Hvor den frie rytme fejres. Modtages. Og omsættes.


Tjen på MOVE

På MOVE vil vi skabe teams hvor der er plads til mange former for tjeneste - både for dig som tjener med i kirken regulært, dig som har lyst til at prøve tjeneste af eller dig som blot har lyst til at hjælpe med på konferencen. Du kan tjene med på teams såsom: hosting, børneprogram, rengøring og COVID-19 håndterning, kaffe og mad - forberedelse og café. 
Hvis du ønsker at være en del af MOVE teams kan du kontakte kirkens kontor for at tilmelde dig til at tjene med - info@kirkeibyen.dk

På grund af COVID-19 er der muligvis stadig restriktioner for, hvor mange der kan deltage på MOVE.
Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig i dag.

Billetter: 

Bestil inden d.10/8 og få den skarpe pris: Voksen billet - 350kr, 14-18 år / Studerende / Pensionist billet - 230kr.

Billetpriser stiger fra d.11/8: Voksen billet - 500kr, 14-18 år / Studerende /Pensionist billet - 330kr. 

Børn op til 14 år deltager gratis, men skal registreres med en voksen.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke