MOVE konference

28 aug 2020 kl. 19:00 - 30 aug 2020 kl. 12:00

MOVE 2020 er ikke “bare kirke”. Uanset om du er ung eller ældre, vil du på MOVE konference blive udrustet til at komme endnu nærmere Gud og til at bygge stærke, dybe relationer med dine venner og familie, og ikke mindst til at blive berørt af prædikener fra  vores præster og vores særlige gæst, Ps. Thomas Hansen fra Hillsong København. 

Børn
Vores børn vil få deres helt eget lovsangsteam til MOVE konferencen og et helt særligt, skræddersyet program! Programmet inkluderer også en fed tur til et vildt sjovt og spændende (og hemmeligt) sted. Vores børneprogram er tilgængeligt for: 

2,5-5 år - Minikirke (med eller uden deltagelse af forældre)
6-9 år - Børnekirke
10-13 år - Tweens

For forældre med børn i alderen 0-2 år har vi indrettet et hyggeligt forældrerum med legetøj til børnene og livestream af alle sessionerne, så du ikke går glip af noget!

Unge (elever og studerende 14+)

Udover fuld adgang til alle sessioner på konferencen får vores unge en helt speciel eftermiddag sammen om lørdagen, hvor der både vil være tid til at hænge ud, Q&A session, ministry tid og en fed koncert med vores gæsteartist Elo Kay!

Voksne 

Ja, Move er også for dig!
Kom og bliv inspireret af Ps Thomas Hansen og vores helt egne præster, sessioner med lovsang og inspirerende ord. Vær med til spændende seminarer lørdag eftermiddag, hvor du kan få guldkorn til livet og bliv motiveret til relationer i dit liv. Nyd en kop kaffe, gode snakke og hygge i den nyrenoverede Acts Academy Cafe. Forny dit forhold til Gud med en weekend med fuldt fokus på at møde ham, oplev kraftfuld undervisning, intentionelle relationer og en masse sjov.

Dåb
Hvilken bedre måde at begynde en ny sæson, end med en offentlig handling, der bekræfter din tro på Jesus!
Du kan blive døbt på MOVE i år. Hvis du ønsker at blive døbt på MOVE, så kontakt kirkens kontor for at registrere dig - info@kirkeibyen.dk 

Tjen på MOVE

På MOVE vil vi skabe teams hvor der er plads til mange former for tjeneste - både for dig som tjener med i kirken regulært, dig som har lyst til at prøve tjeneste af eller dig som blot har lyst til at hjælpe med på konferencen. Du kan tjene med på teams såsom: hosting, børneprogram, rengøring og COVID-19 håndterning, kaffe og mad - forberedelse og café. 
Hvis du ønsker at være en del af MOVE teams kan du kontakte kirkens kontor for at tilmelde dig til at tjene med - info@kirkeibyen.dk

På grund af COVID-19 er der muligvis stadig restriktioner for, hvor mange der kan deltage på MOVE.
Vi anbefaler derfor, at du tilmelder dig i dag.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke