Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

MoveON: DRAMA QUEENS

Afholdt event

MoveON: DRAMA QUEENS

Fra DKK 75,00

Beskrivelse

Kom og vær med til at fejre Kvindernes Internationale Kampdag med nye stykker om kvinder og kvinders kampe nu og tidligere.

De fire spritnye stykker opføres site specific i området omkring Rosenborg/Gothersgade. Publikum guides fra sted til sted på korte afstande mellem de fire forskellige opførelser.

Hvert stykke varer 12 minutter og vises efter ultrakort prøvetid og med manuskriptet i hånden. Det er rock'n'roll dramatik; råt, upoleret og frisk fra fad. Tre af stykkerne opføres indendørs og et enkelt udendørs.

Dramatikere: Anna Panduro, Annegrete Kraul, Karen Bach Jacobsen, Flemming Klem
Skuespillere: Karen-Lise Mynster, Carla Eleonora Feigenberg, Stine Holm Joensen, Katrine Jensenius, Vibeke Hastrup, Sofie Topp-Duus, Sara Hjort Ditlevsen, Alexander Clement, Paw Henriksen, Amanda Bøgestrøm Isaksen og Jette Sophie Sievertsen
Instruktører: Solveig Weinkouff, Inger Eilersen, Kim Dambæk, Christoffer Berdal

MoveON: DRAMA QUEENS gennemføres med støtte fra Statens Kunstfond, Københavns Scenekunst og Wilhelm Hansen Fonden

Lokation

Akademisk Arkitektforening Akademisk Arkitektforening, Åbenrå 34, 1124 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .