Spring til hovedindhold

Mozart - Requiem

Mozart - Requiem

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

06 nov 2024 kl. 19:30 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

MOZART – REQUIEM
150 lokale sangere fremfører Mozarts Requiem i Roskilde Domkirke

Få en uforglemmelig koncertoplevelse under hvælvingerne i Roskilde Domkirke, når 150 lokale sangere sammen med udvalgte solister og et professionelt orkester fremfører et helt særligt Mozart-program.

Det hele foregår den 6. november 2024 kl. 19.30.

Hvem er med?
De 150 korsangere består af sangere fra Himmelev Kirkes Voksenkor, Vor Frue Sangkor, Gundsøkoret, sangere fra flere af kommunens andre kor samt Roskilde Domkirkes Voksenkor. Hele koncerten ledes af organist og dirigent Michael Min Knudsen.

I Requiem får du også fornøjelsen af at opleve fire af Danmarks dygtigste sangere, som du ellers kan møde på scenerne i bl.a. Det Kongelige Teater og DR Koncerthuset.

Program
Fantasi i F-mol, KV 608
Ave Verum Corpus, KV 618
Requiem KV 626

Solister
Sopran: Clara Cecilie Thomsen
Mezzosopran: Anna Caroline Olesen
Tenor: Gerald Geerink
Baryton: Lauritz Jakob Thomsen

Koncerten er arrangeret af Roskilde Synger og Roskilde Domkirke og blevet til med støtte fra Roskilde Provstiudvalg, Jorcks Fond, William Demant Fonden, Korsangernes Fællesråd, Erda og Christian Schrøders Fond, Nordea-Fonden og Toyota Fonden.

Du kan opleve koncerten den 6. november 2024 kl. 19.30 i Roskilde Domkirke. Billetter kan købes på billetto.dk.

Arrangør

Roskilde Domkirke har stærke traditioner indenfor kirkemusik og andre arrangementer. Kirken danner jævnligt ramme om koncerter og har et domkor, et drenge- og et pigekor. Velkommen til en musikalsk oplevelse i Roskilde Domkirke.

Lokation

Roskilde Domkirke - 2023 + Galleri v1.2 Roskilde Domkirke, Domkirkepladsen 3, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori