mp.oxford // RUST

Guldbergsgade 8, 2200 København
02 apr 2022 kl. 20:00 - 23:00
Super arrangør
Billetter DKK 115,00
Billetter DKK 115,00

MP.OXFORD

mp.oxford er lyden af livets nuancer på godt og ondt. Han beskriver verden, vi lever i gennem sine øjne, hvor emnerne går fra tilværelsens små problematikker til nogle af livets helt store spørgsmål. mp.oxford laver atmosfærisk, detaljerig og eftertænksom musik i spændingsfeltet mellem R&B og pop. Musikken, der er helt hans egen, er både udforskende, personlig og hamrende ambitiøs - og efterlader lytteren med hovedet fuld af indtryk.

I sensommeren 2020 udgav mp.oxford sin debutsingle "riptide", og få måneder senere udkom andensinglen "like nothing’s wrong". I mellemtiden spillede mp.oxford sin debutkoncert til UHØRT Festival 2020, der begejstrede både publikum og anmeldere.

Siden er der sket meget for mp.oxford, der nu har udgivet debut-EP’en ‘external heartdrive’, der også blev bemærket af flere nationale såvel som internationale blogs og magasiner - herunder Variance, Fame Magazine og danske Soundvenue. mp.oxford har spillet flere koncerter på bl.a. Voxhall og til Byhavens genåbning, der skabte så meget kø, at mange måtte høre koncerten ude fra den anden side af hegnet.

Med sin fremragende vokal og karismatiske og levende fremtoning er mp.oxford nu mere end klar til at indtage de danske scener.

--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Profile picture
RUST

NØRREBRO SIDEN 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke