MS Freestyle streetfodboldskole

11 jul 2018 kl. 09:30 - 13 jul 2018 kl. 15:00

Hafnia-Hallen, Julius Andersens Vej 6, 2450 København


Har du lyst til at lære freestyle, panna og street fra nogle af Danmarks bedste? - Er du mellem 9-14 år?

Så tilmeld dig MS Freestyles streetfodboldskole, der afholdes i samarbejde med Hafnia-hallen! Du bliver instrueret af spillere fra det danske freestyle fodboldlandshold, som har mange års erfaring med hvordan man bedst lærer både nemme og svære tricks. Streetfodboldskolen indeholder et helt specielt program, som du ikke finder andre steder – Vi går i dybden med, hvordan du bedst snyder din modstander i panna, hvordan du lærer enkle og mere avancerede freestyle tricks, samt hvordan du bedst finter dig forbi en modstander i et spil 3v3 eller 4v4. Alle tingene er med til at udvikle din teknik, og hjælper dig med at blive en bedre fodboldspiller, samtidig med at du har det sjovt!

Fodboldskolen løber over 3. dage d. 11-13 Juli alle dage fra 09.30-15.00. (Det er muligt at komme i hallen allerede fra kl. 9.00)

Prisen for alle dage er 749 kr. inkl. MS Freestyle streetfodbold t-shirt (+ billetgebyr) Derudover er der mulighed for at tilkøbe frokost inkl. Juice til 50 kr. pr. dag. (Du kan vælge billettypen inkl. frokost)

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Maria Knudsen - Hafnia-Hallen - Maria@hafnia-hallen.dk

OBS: Deltagergebyr tilbagebetales IKKE ved afbud senere end fredag d. 6 juli

3. dages MS Freestyle fodboldskole inkl. T-shirt + frokost alle dage

Salg lukket


3. dages MS Freestyle fodboldskole inkl. T-shirt

Salg lukket