Ms Nickki (US/Fr)

27 okt 2018 kl. 20:00 - 23:45

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

(Se videoer nederst)

Ms Nickki - A.K.A. Nicole Whitlock – datter af Emma og Jasper Whitlock, fra den lille by Holly Springs, Mississippi, er på vej til at udvikle sig til den næste store blues stjerne. Som voksen har hun etableret base i Memphis, Tennessee.

Hun sang solo i den lokale kirke allerede som 7-årig. Dette tændte gnisten, der udviklede hende til den store sanger som hun er i dag. Senere startede hun med at synge i forskellige klubber, barer og lign. i Memphis, bl.a. i World Famous Beale Street, og forskellige kasinoer i Mississippi. Hun er også på programmet hver uge på ”Wild Bill’s Blues Club”. Hendes jazzede fremtoning og udadvendte personlighed, gav hende navnet Ms. Nickki,

Ms. Nickki fremhæves som en international sangerinde. I maj 2009 startede hun en europæisk visit med 3 dage ved ”Dublin Ireland Soul Festival” og fortsatte med koncerter i Frankrig, herunder Paris.

I november 2010 blev hun inviteret tilbage til Frankrig, for at deltage i ”Beautiful Swamp Blues Festival” i Calais, Frankrig, hvor hun optrådte på forskellige scener over 7 dage. Da festivalen sluttede, fortsatte hun med en turne over det meste af Frankrig, med sit band, The Memphis Soul Connection, før hun rejste tilbage til USA.

”The Dynamic Blues and Soul Diva, Ms. Nickki” har siden besøgt Frankrig og andre europæiske lande flere gange, og nu også København.

Copenhagen Blues festival er stolte over at kunne præsentere en af fremtidens store stjerner – kom og vær med fra starten.

Besætning:
Ms Nickki - vocals
Florian Royo - guitar
Pierre Cherbero - keyboards
Julien Dubois - bass
Hugo Deviers- drums

www.soulshot.biz/ms-nickki-us

www.facebook.com/msnickkiBillet

Salg lukket