Ms Nickki (US/Fr)

eventet sluttede

Ms Nickki (US/Fr)

Billetter fra DKK 250,00

Sted

Dato

27 okt 2018 kl. 20:00 - 23:45

Beskrivelse

(Se videoer nederst)

Ms Nickki - A.K.A. Nicole Whitlock – datter af Emma og Jasper Whitlock, fra den lille by Holly Springs, Mississippi, er på vej til at udvikle sig til den næste store blues stjerne. Som voksen har hun etableret base i Memphis, Tennessee.

Hun sang solo i den lokale kirke allerede som 7-årig. Dette tændte gnisten, der udviklede hende til den store sanger som hun er i dag. Senere startede hun med at synge i forskellige klubber, barer og lign. i Memphis, bl.a. i World Famous Beale Street, og forskellige kasinoer i Mississippi. Hun er også på programmet hver uge på ”Wild Bill’s Blues Club”. Hendes jazzede fremtoning og udadvendte personlighed, gav hende navnet Ms. Nickki,

Ms. Nickki fremhæves som en international sangerinde. I maj 2009 startede hun en europæisk visit med 3 dage ved ”Dublin Ireland Soul Festival” og fortsatte med koncerter i Frankrig, herunder Paris.

I november 2010 blev hun inviteret tilbage til Frankrig, for at deltage i ”Beautiful Swamp Blues Festival” i Calais, Frankrig, hvor hun optrådte på forskellige scener over 7 dage. Da festivalen sluttede, fortsatte hun med en turne over det meste af Frankrig, med sit band, The Memphis Soul Connection, før hun rejste tilbage til USA.

”The Dynamic Blues and Soul Diva, Ms. Nickki” har siden besøgt Frankrig og andre europæiske lande flere gange, og nu også København.

Copenhagen Blues festival er stolte over at kunne præsentere en af fremtidens store stjerner – kom og vær med fra starten.

Besætning:
Ms Nickki - vocals
Florian Royo - guitar
Pierre Cherbero - keyboards
Julien Dubois - bass
Hugo Deviers- drums

www.soulshot.biz/ms-nickki-us

www.facebook.com/msnickkiLokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .