Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Muay Thai Workshop – GO EXTREME! (Gratis arrangement)

Event aflyst

Muay Thai Workshop – GO EXTREME! (Gratis arrangement)

Fra Gratis

Beskrivelse

Har du nogensinde dyrket kampsport midt inde i en kunstudstilling?

Kom på Kunsthal Aarhus og prøv kræfter med Thailands nationale kampsport, Muay Thai (udtales ”mwøj taai”).

I forbindelse med udstillingen GO EXTREME inviterer vi på en aften, hvor du får særligt indblik i kampsportens færdigheder og skal finde din indre kæmper frem. Du vil få kyndig træning og vejledning i kampsportens øvelser og teknikker.

Aftenens underviser er Mikkel Haahr, Muay Thai-kæmper og underviser på Aarhus Fight Academy.

Iklæd dig sportstøj og medbring drikkedunk.

Der vil være mulighed for at klæde om i kunsthallen og lægge ting i skabe. Under workshoppen lukkes salen for andre gæster.

Arrangementet er gratis.

Workshoppen foregår i kældergalleriet EXTREME FITNESS.

Arrangementet er sponsoreret af Aarhus Fight Academy og Aarhus Jiu-Jitsu.


Som deltager i arrangementet påkræves det, at du underskriver en ansvarsfraskrivelsesklausul.

Kontrakten underskrives i Kunsthal Aarhus inden selve arrangementet.

Betingelser

Fysisk deltagelse i denne workshop er ikke risikofri og finder sted i henhold til publikums eget valg og for egen risiko. Kunsthal Aarhus har fraskrevet sig ansvar for tilskadekomst, personskade eller noget tab, som publikum måtte lide i forbindelse med deltagelse i de fysiske aktiviteter.

Kunsthal Aarhus har ingen instruktionsbeføjelser over underviserne.

Kunsthallen bærer ikke ansvar for – og fraskriver sig ansvar for – eventuelt pådragende handlinger og undladelser, inklusiv enhver form for uagtsomhed hos de pågældende.

Arrangør

Kunsthal Aarhus er et af de ældste, mest anerkendte offentlige kunstinstitutioner i Danmark med fokus på samtidskunst.

Kunsthal Aarhus tilbyder en forskningsbaseret, deltagende, samarbejdende og tværfaglig platform for kunstneriske eksperimenter og kritisk engagement. Vi stræber efter at være en inkluderende, transparent, dynamisk og fleksibel institution, som støtter kulturdyrkelsen og værdsætter en mangeartet tilgang til kunst.

Åbningstider: 
Mandag: lukket

Tirsdag: 12–18

Onsdag: 12–18

Torsdag: 12–20

Fredag: 12–18

Lørdag: 11–17

Søndag: 11–17Kunsthal Aarhus is one of the eldest and most recognized public art institutions in Denmark dedicated to contemporary art and visual culture.

It provides a research based participatory, collaborative and transdisciplinary platform for artistic experimentation and critical engagement. Kunsthal Aarhus strives to be an inclusive, transparent, dynamic and flexible institution that fosters the culture of appreciation and values diversity of contributions.

Opening hours:

Monday: closed

Tuesday: 12–18

Wednesday: 12–18

Thursday: 12–20

Friday: 12–18

Saturday: 11–17

Sunday: 11–17   Lokation

   Kunsthal Aarhus Kunsthal Aarhus, J. M. Mørks Gade 13, 8000 Aarhus

   FAQ

   • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

   • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

   • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

   • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

   • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .