Multikulturel Aften

28 apr 2018 kl. 17:00 - 23:00

Kulturstationen, Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping

Link til begivenhed: https://www.facebook.com/events/1041939075943936/

From Street To School har fornøjelsen af at invitere alle etniciteter og kulturer til et farverigt kulturarrangement, der vil byde på underholdning af forskellige arter. Vi ser frem til en mindeværdig og oplevelsesrig aften, der vil opfordre alle til at deltage. Sæt kryds i kalenderen allerede nu, hvis du ikke vil gå glip af en fantastik aften den 28. april kl 17:00.

Aftenen vil udfordre dine smagsløg, dit kendskab til forskellige kulturer, alt sammen pakket i en kulturoplevelse. Programmet bliver opdateret løbende, så hold øje med begivenheden.

Ved at deltage i arrangementet er du med til at bidrage til FSTS’s gode formål, som støtter de mest ressourcefattige familier i Afghanistan. Disse familiers er nødsaget til at sende deres børn på gade for at arbejde, så hele husholdningens indtægt afhænger udelukkende af dem. Vores hjælpeprogram støtter disse gadebørn økonomisk med 400 kr. om måneden, så de kan komme i skole og samtidig brødføde deres familier. Støt den gode sag, og læs mere om foreningens mål, vision og mission på vores hjemmeside: www.fsts.dk.


Voksen

Salg lukket

Børn (0-12 år)

Salg lukket