spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Multiple Sclerose Fundraisingshow

Afholdt event

Multiple Sclerose Fundraisingshow

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

13 nov 2018 kl. 19:30 - 23:30

Beskrivelse

Fundraising showet på Teater Bremen byder på en masse underholdning og giver dig indsigt i den forskning Meta-IQ har lavet og hvor langt vi er med udviklingen af en behandling af Multiple Sklerose. Vi fundraiser 2 millioner kroner, så vi kan komme i gang med menneskeforsøg og dermed udvikle en behandling til mennesker med Multiple Sklerose.

PROGRAM

Kl. 18:30 - Dørene åbner

Kl. 19:30 - Scene show åbner, Velkomst af Meta-IQ

18.30 Dørene åbnes, for resten af deltagerne.

19.30     Velkomst af konferencier og Meta-IQ.

19.50     Standup, UHA, Conrad Molden & Oliver

20.45    Pause 

21.00  Muaik m. Liv Skotte & Jan overgaard, Girls Club & Nicklas Sahl

22.00   Afslutning af Meta-IQ

22.05   Musik af Stammen (DK) 

23.00 TAK FOR I AFTEN.

Mere om artisterne

Oliver Stanescu

Når Oliver inviterer os indenfor i sin verden, giver han publikum nogle sjove refleksioner på hverdagen, og anekdoter fra livet som pædagog studerende – når man nu ikke er helt tosset med børn. Og selvom om Oliver er en af de nyeste komiker i kongeriget Danmark, er han er stadig ikke til at overse. Han er charmerende, positiv og selvironisk, hvilken man bliver nød til når man er halvt romænder, vokser op i Danmark, og er på vej ind i de voksnes rækker.

Conrad Molden (UK)

Conrad Molden is a British comedian who has lived in Aarhus since 2012, performed comedy for over 3.5 years and has worked alongside some of the biggest names is Danish comedy including: Frank Hvam, Tobias Dybvad, Ruben Søltoft and Thomas Warberg. Conrad’s style is very unique. He looks at Danish culture and life through English-eyes: funny, thoughtful and witty observations with a twist. He examines language and wordplay with careful, hilarious

looks at Danmark’s dejlig culture. He likes to ‘look at the small slices of life that really get us a laughing.

UHA (vinder i DM i Impro comedy 2018)

UHA! er en Impro Comedy gruppe der vil give jer et forrygende show lidt udover det sædvanlige. Deres show vil efterlade jer med latterkramper og noget at snakke om i dagevis. De har nemlig en hemmelig opskrift, bestående af aktuel komik på publikums præmisser i et virvar af sketches og impro Comedy skabt i nuet i et højt tempo. UHA! gutterne er en vennegruppe der har kendt hinanden i et halvt liv og har derfor en helt suveræn synergi og

dynamik når de skaber deres impro comedy.

Nicklas Sahl 

Den 6. april 2018 udsendte Nicklas Sahl debutsinglen “HERO”, og siden da er det kun gået én vej for det unge stjerneskud. Singlen strøg direkte ind som #1 på Spotify’s viral chart, blev udvalgt som P3s Uundgåelige, og inden der var gået en uge, havde Alex Vargas inviteret Nicklas med som special guest på hans Danmarkstourné. Han blev som 13 årig spottet ved en optræden på Samsø, og har siden skrevet og spillet med forskellige kunstnere, og har de sidste to år haft et tæt samarbejde med produceren og sangskriveren, Birk Storm.

Girls Club

Gospel, country og blues i tøset tre-enighed. Sara Broberg, Louise Høegh og Sahra da Silva; alle tre er etablerede sangerinder i det danske musikmiljø med benene solidt plantet i hver deres musikalske lejr. Sprudlende evergreens og gospel, knasende folk og country, sprød soul og blues. GiRLS CLUB er fristedet, tøseklubben og legepladsen hvor tre veninder - og ret forskellige sangerinder, mødes til hygge og fest med gode sange og masser af kor i afslappet stil og semiakustiske rammer.
Line-up:
Sahra da Silva (voc)
Sara Broberg (voc)
Louise Høegh (voc)
Flemming Danielsen (gui)

Stammen

Når man er vokset op sammen gennem hele livet som venner og musikalske sammensvorne, skaber man, om man vil det eller ej, en stamme. De fire musikere i Stammen har spillet musik sammen siden teenageårene og det har medført en instinktiv forståelse for hinanden – musikalsk og personligt. Stammen består af Daniel Sitritt, Assi Roar, Hannibal Gustaffson og Peter Kibsgaard har tilsammen ca 70 års erfaring som proffessionelle musikere. Stammen siger selv:
”Vi har igennem årene spillet med så forskellige folk som: Aqua, Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Shu-bi-dua, Jason Mraz, Nanna, Burning Red Ivanhoe, Bolværket, Søs Fenger, Erann DD, Senor Coconut, Andrew Strong, Kaya Brüel, Danseorkesteret, Ida Corr og en lang række andre solister og bands. Forsanger Daniel Sitrit har gennem 10 år har sunget for millioner af danskere i ´Vild med Dans´." Men hvad de færreste ved, er at de fire musikere har et fælles barn ved navn ´Stammen´ Her spilles kun den fedeste soul, funk og rocknroll som kun ´Stammen´ kan gøre det, mere end 30 års samspil kan ej fornægtes.

Liv Skotte & Jan Overgaard

Liv Skotte og Jan Overgaard har gennem de sidste mange år dannet et helt unikt musikalsk par med et sjælden udtryk af ”nu og her” i deres musik. Jazzen har altid været et centralt udgangspunkt for numrene både hvad angår det indadvendte såvel som det udadvendte i deres musik. Liv er bl.a kendt som en af Danmarks største stemmer på Tv2-programmet Voice-Danmarks Største stemme samt en årrække fast solist på Pakhusscenen i Nykøbing Sj og langt samarbejde med bassisten Hugo Rasmussen. Jan Overgaard er mest kendt for sine fabelagtige akkompagnementer under Livs sange, samt som Kapelmester i teaterverdenen for bl.a Revyperler gennem flere sæsonner.






Arrangør

Lokation

Bremen Teater Bremen Teater, Nyropsgade 39-41, 1602 København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .