spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Municipal Waste

Event aflyst

Municipal Waste

Fra DKK 180,00

Sted

Dato

05 aug 2020 kl. 20:30 - 23:59

Beskrivelse

Et af klodens festligste thrash-bands, Municipal Waste, rammer Bombehuset den 5. august til hvad der bliver en smadderfest af dimensioner.

Municipal Waste med Tony Foresta og Ryan Waste som kernemedlemmer har siden 2001 insisteret på at holde liv i ånden fra 80’ernes crossover-scene. En scene som bl.a. D.R.I., Void og mange flere skabte ved at fusionere thrash metal med hardcore punk. Resultatet blev metallens svar på Frankensteins monster, hvor thrashens chuggende riffs og temposkift bliver syet sammen med hardcore punkens kradsbørstige aggressivitet. Municipal Wastes crossover-smadder rammer plet alle de rigtige steder med den ene parade efter den anden af fræsende headbanger-riffs, aggressive mandskor og masser af humor.

Bandet fik for alvor vind i sejlene med Earache-udgivelserne 'Hazardous Mutation’ og 'The Art Of Partying’ fra hhv. 2005 og 2007, og bandets liveoptrædener har altid tiltrukket gigantiske moshpit-infernoer, der i kombination med heftig ølbong-action på scenen, må siges at være opskriften på den perfekte thrash-koncert. Sidst de spillede i Danmark var til Copenhell i 2019, mens de også tidligere har nedlagt Pumpehuset tilbage i sommeren 2012. Vi glæder os i hvert fald til, at Municipal Waste igen krøller Pumpehuset sammen.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .