spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Muriel Grossman (AT) på Musikefterskolen i Humble

Afholdt event

Muriel Grossman (AT) på Musikefterskolen i Humble

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

09 nov 2022 kl. 20:00 - 21:00

Beskrivelse

Koncert: Muriel Grossman (AT) på Musikefterskolen i Humble

Vi er stolte af at præsentere en koncert med den østrigske komponist og saxofonist Muriel Grossman d. 9. november 2022 kl. 20:00 på Musikefterskolen i Humble.


Muriel Grossman er en bredt anerkendt og hyldet jazzmusiker, som har været aktiv og succesfuld på jazz-musikscenen i over 15 år og har i denne periode udgivet over 20 albums. Grossman er født i Paris, opvokset i Østrig og har sidenhen boet i bl.a. Barcelona og Ibiza, og denne geografiske rodløshed er også at spore i hendes innovative og udforskende lyd. Grossmans musik er bl.a. blevet beskrevet som 'tidløst smuk', 'innovativ og transcenderende' og 'utrolig kraftfuld'. Udover hendes solo-udgivelser er han også kendt i rollen som frontfigur the Muriel Grossman Quartet, hvor hun spiller med Radomir Milojkovic på guitar, Abel Boquera på orgel og Uros Stamenkovic på trommer. Muriel Grossman Quartet er blevet hyldet af store Jazz-medier som UK Vibe, All About Jazz, NYC Jazz Record, BBC og mange flere. 

Hendes album 'Golden Rule', som kan beskrives som et åndeligt jazz-album, vandt prisen som UK Vibe's 'Best Album of the Year' i 2018, og hendes senere udgivne albums er alle blevet taget utroligt godt imod af fans såvel som kritikere. Grossman har bl.a. spillet på Duc des Lombard, Paris Jazz Festival, We Jazz Festival, We Out Here Festival, Porgy & Bess og mange flere steder, og nu har vi altså glæden af at kunne opleve hende på Musikefterskolen i Humble d. 9. november!


Koncerten er åben for alle interesserede. Billetter kan købes i døren eller via Billetto. Billetpris for gæster: 75 kr. (gratis med årskort)

Lokation

Musikefterskolen I Humble Musikefterskolen I Humble, Hovedgaden 21, 5932 Humble

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .