Log ind / Opret

MUS17 - konference om kompetenceudvikling

05 apr 2017 kl. 09:00 - 16:00

KLUB, Linnésgade 25, 1361 København


MUS17 - nye veje!

Gå ikke glip af årets bedste konference om MUS og kompetenceudvikling.

I 2017 fortsætter vi arbejdet for at søge nye veje til kompetenceudvikling i danske virksomheder og organisationer.

Mikael Elkan byder velkommen og indleder dagen med hvad der er af nyt inden for kompetenceudvikling og MUS. Hvor peger det hen, hvad er tendensen, hvad lykkedes og hvad fejler.

Få resultaterne fra undersøgelsen om medarbejderudviklingssamtaler og få uddraget af bogen "Samtaler i udvikling" med hjem. Der vil også være et par mindre konkurrencer og lodtrækninger undervejs.

Hør og oplev

  • Beierholm - kåret til "Great place to work" i 2016. Hør hvad og hvordan de kom dertil, og hvordan fortsætter man efter man har løftet trofæet? Kim Kastrupsen fortæller.
  • Svendborg Sygehus - digitale med MUS. Hør hvad de gjorde, og hvad der virkede i overgangen til en digital version af personaleudvikling.
  • Staten, Kompetenceudvikling.dk - hør om Statens store projekt for udrulning af MUS i hele Staten. Hvordan finder man den rigtige måde at holde MUS, hvad fungerer i praksis? Bent Gringer fortæller.
  • Frederikssund Kommune - Succes med traditionel MUS. Rikke Østergaard Reich kan noget med MUS, som hun valgte at indføre i Frederikssunds Kommune. Det er helt traditionelle samtaler, men det er noget der virker. Hør hvad Rikke Reich gør, som kan inspirere til at få succes med det I sikkert allerede har: helt traditionel MUS.
  • Nordea - hvordan man skaber engagement og værdi gennem udvikling af medarbejdere.
  • Væksthuset - MUS med værdi. Hvad kan de store lære af de små? I en små og mellemstore virksomheder er kompetenceudvikling alt. Hvis man ikke har de rigtige evner, så mister man tid, konkurrence og ultimativt hele virksomheden. Max Damgaard fortæller.
  • LIVE! MUS på scenen - bryd ind og kom med dit bud på den gode MUS. Vi workshopper, tænker og tester, hvad der virker. En leder og en medarbejder kommer på scenen og gennemfører MUS.
  • Workshop v. moderator og konferencier Mikael Elkan. Arbejd med det du har hørt. Det er her du får gavn og glæde af de øvrige deltagere, her du får viden, ideer og planer med hjem.
  • Kommune - annonceres snarest!!

Gør det rigtige rigtigt. Tilmeld dig og få den bedste viden der er om MUS og udviklingssamtaler.

Vi ses til MUS17 d.5. april 2017 i Lademanns gamle sal, Linnésgade 25, København K. Vi starter kl.09. Præcist.

Info og spørgsmål: 23 96 10 30

Billet

Salg lukket


Dig + kollega - 2 stk

Salg lukket


Lars Flensborg (TBC)

HR Partner, LEGO

Live MUS mellem leder og medarbejder

Vi tester, hvad der virker

Kasper Svendsen

HR Chef, Nordea

Kim Kastrupsen

HR Chef, Beierholm

Bent Gringer

Projektchef, Staten

Mikael Elkan

Moderator og ekspert i MUS

Brian Kenneth Hansen

Afdelingsradiograf, Svendborg Sygehus

Max Damgaard

Vækstkonsulent, Væksthuset