spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

MUSEUMSBRUNCH | Klassiske Dage - koncert med Alberto Mesirca

Afholdt event

MUSEUMSBRUNCH | Klassiske Dage - koncert med Alberto Mesirca

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

03 okt 2021 kl. 10:30 - 12:30

Beskrivelse

Søndag d. 3. oktober kl. 10:30 inviterer Holstebro Kunstmuseum til bruncharrangement i anledning af Klassiske Dage – Holstebro International Music Festival. Brunchen akkompagneres af guitarens blide toner med fokus på den prishædrede italienske guitarist Alberto Mesirca.

Efter en skøn brunch serveret af Restaurant Støberiet samt en introduktion ved Janne Thomsen, fløjtenist og kunstnerisk leder af Klassiske Dage, byder vi på en koncert med den prishædrede italienske guitarist Alberto Mesirca (f. 1984). På programmet er musik af Gluck, Purcells velkendte ’Music for a while’ og et af guitarlitteraturens hovedværker: Schuberts ’Notturne’ for guitar, fløjte, bratsch og cello.

Dagens optrædende er: Alberto Mesirca (guitar), Marcelo Nisinman (bandoneon). Fra Ensemble MidtVest medvirker Jonathan Slaatto (cello) og Sanna Ripatti (bratsch), Janne Thomsen (fløjte).
Praktisk informationPrisen for brunch og koncert er 295 kr.Bestil billet her senest torsdag den 30. september 2021 kl. 12.  

Billetten giver desuden adgang til Holstebro Kunstmuseum og Holstebro Museum, hvor koncerten finder sted i særudstillingen LAWRENCE WEINER – CLOSE TO A RAINBOW på Holstebro Kunstmuseum._

Museumsbrunch finder sted i samarbejde med Holstebro Museum og Restaurant Støberiet. Henover efterårets, vinterens og forårets første søndage i hver måned samles vi til en lækker brunch for at opleve og blive klogere på spændende mennesker og emner inden for et bredt spekter af historie, kunst og kultur. Bruncharrangementerne kan byde på talks, performances, koncerter, omvisninger m.m. 

Klassiske Dage – Holstebro International Music Festival er et enestående koncert- og kulturtilbud for børn og voksne. Festivalen har siden 2005 inviteret nogle af verdens fineste klassiske musikere indenfor i Holstebro. 2021 er året for den 17. version af Klassiske Dage. Under overskriften NOSTALGI - Astor Piazzolla 100 år har Klassiske Dage og Jazz Nights fokus på brydningslinjen mellem jazz og klassisk musik, som under festivalen forenes i flere fælles koncerter. Læs mere om festivalen, Jazz Nights og se det fulde program via www.klassiskedage.dk

Lokation

Holstebro Kunstmuseum Holstebro Kunstmuseum, Museumsvej 2A, 7500 Holstebro

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .