MusicMatters 2017

18 nov 2017 kl. 19:30 - 19 nov 2017 kl. 02:00

SALEN, Rentemestervej 76, 2400 København NV

I samarbejde med "Salen", Royal Unibrew, Børnecancerfonden og MusicMatters.

MusicMatters - A Rock 'N' Roll Charity event presents:

Black Oak County + Lucer + Franklin Zoo + Blended Brew

All profits will be donated to Børnecancerfonden.


Black Oak County

Hardrock kvartetten Black Oak County har trods deres forholdsvis korte levetid formået at sætte deres præg på den lokale musikscene i hjembyen Esbjerg. Gennem deres kraftfulde, energiske liveshow af international kaliber, har bandet åbnet for rock-legenderne D-A-D og The Dead Daisies, skaffet sig sponsorat fra det verdenskendte Vejlensiske pedal-firma T-Rex Effects, samt at de i foråret 2016 skrev pladekontrakt med Target Records/Mighty Music – og nu hvor bandets debutplade er ude, er Black Oak County klædt på til at indtage nationen og Verden med storm!

Med over 355.000 plays på Spotify, og mere end 25.000 videoafspilninger på YouTube siden debutpladen ”Black Oak County” ramte gade d. 13. januar, er Black Oak County godt på vej til et blive et af de største hard rock bands fra den jyske vestkyst – og Danmark!


LUCER

LUCER er noget så unikt som en ung, dansk rocktrio med over 200 livejobs på samvittigheden og et solidt følge I den danske og Europæiske skare af rockfans. Et højkvalitets band, der virkelig kan deres musikalske håndværk, samt forstår sjælen og roden i musikken. LUCER er spået til at være det mest lovende rock bands fra Danmark de sidste 10 år, en spådom bandet har sat alle sejl ind for at leve op til!

Bandet udgav i starten af 2016 debutalbummet “Bring Me Good News”, der sikrede dem en placering på den danske albumhitliste har bandet spillet omkring 100 koncerter som support og backing for den danske verdensstjerne Mike Tramp I det meste af Europa og de Britiske Øer.

I Januar 2016 spillede bandet en større album tour I Danmark, hvor bla. Amager Bio, Skråen I Aalborg og Posten I Odense var på plakaten.

Derudover har LUCER sammen med Tramp besøgt en del af sommerens festival scener, bl.a. Jelling Festival, Esbjerg Rock Festival og Sweden Rock Festival.

Bandets 3 singler fra Bring Me Good News er blevet spillet flittigt på bade myROCK og P4 og der er efterhånden ikke det sted I Danmark hvor den unge trio ikke har slået sine dybe rødder fast som Danmarks bedste bud på ung rock anno 2017.


Blended Brew

Hard rock-kvintetten Blended Brew har siden 2009 knoklet hårdt på at få rockdrømmen realiseret. Glumsø-bandets blend af 70’er rock, spillet gennem en forkærlighed for 90’ernes ditto, har indtil videre ført til opvarmningsjobs for legender som AC/DC, Hollywood Vampires med Johnny Depp, Alice Cooper og Joe Perry i front samt turnéret med Alien Ant Farm. Bandet har adskillige koncerter bag sig, fra ufremkommelige steder som Kina og Makedonien, og så ikke mindst hele to månedlange turnéer i det forjættede rockland USA. Sidste års ’Laughing At Your Feet’-EP (udgivet på Mighty Music) fulgte flot op på gruppens selvudgivne debut ’Hand Patrones’ fra 2015.


Franklin Zoo

Københavnerbandet Franklin Zoo spiller medrivende og tung rockmusik og i front står en af nordens stærkeste forsangere foran et gedigent og erfarent band, hvilket ofte har givet anledning til ublu sammenligninger med bl.a. Alice In Chains, Soundgarden, Tool og Black Sabbath. Det er tungt, det er melankolsk, det er interessant. Det er vanedannende, aggressivt og med hjertet på rette sted uden hensyntagen til genrer og stilbetegnelser.

Franklin Zoo har igennem årelang sceneerfaring og massiv turnéaktivitet (særligt i udlandet) opnået en anseelig anerkendelse og et bundsolidt ry fra den voksende fanbase. Én ting står klart: Passionen og dedikationen skinner umiskendeligt igennem og sikrer gennemførte koncertoplevelser og rocksange, der sætter mindet om Franklin Zoo fast hos publikum.

2012-2014 Franklin Zoo’s første udgivelse EP2012 bød på fem solide rocknumre, som udmærkede sig ved en meget karakteristisk frontvokal. Den blev hurtigt efterfulgt af det noget hårdere, anmelderroste debutalbum, UNTAMED (2013). Debutalbummet var direkte medvirkende til international interesse for Franklin Zoo og i kølvandet på dette fulgte derfor turné i bl.a. Holland, Tyskland, Sverige, Danmark og Finland i 2012-2014 Franklin Zoo vandt Årets Rock Act 2013 til Bands Of Tomorrow Awards og Årets Hard-Rock Navn 2014 til Fatter Eskil Prisen og har desuden spillet både officielt og uofficielt på Spot Festival (2011-2014). 2015 Turné i Danmark, Sverige, Tyskland, og Holland samt udgivet endnu en EP med et tungere og mørkere udtryk, som i samarbejde med producer Jacob Bredahl blev udgivet på bandets første vinyl (7”). Herfra har singlen ’Walk Alone’ været i flittig rotation på flere landsdækkende radiokanaler.

Bandet lukkede 2015 af med festivalkoncerter, heriblandt Nordic Noise (DK) samt Copenhell 2015 (DK) 2016 Til august udsendte bandet albummet RED SKIES som vidner om en interessant udvikling med en nyere, mere aggressiv lyd og et deslige mere indadvendt, melodisk udtryk. Albummet er atter produceret af Jacob Bredahl og udgives via Mighty Music / Target Group på vinyl, CD, download/streaming og følges op med turné og showcases igennem 2016-17.


MusicMatters er en frivillig forening, der arrangerer koncerter hvor overskuddet doneres til velgørende formål.

Billet Salg lukket