Musik Banko På Hyde Bar

eventet sluttede

Musik Banko På Hyde Bar

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

15 sep 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Kom til Musik Banko på Hyde Bar!!

Temaet er de gode gamle 00`

Der bliver 2 runder, med en pause imellem så eventet forløber sig over 2 timer.


Reglerne er simple, 1 række, 2 rækker og fuld plade
Der vindes en præmie på 1 og 2 rækker samt på den fulde plade.

2 plader koster 50,- (billetten inkl. 1 lille fadøl, glas vin eller en sodavand)


Der er ingen nummeret pladser  


Hvad er Musik Banko?

Musik Banko er et sjovt koncept, der kombinerer almindelig banko med musik-quiz

I stedet for, at der bliver råbt numre op, så bliver der spillet et stykke musik, som du så skal se, om du har på din plade.

Reglerne er ligesom i almindelig banko.

Arrangør

Hyde Bar ligger i Roskildes kreative bydel, Musicon, nær Ragnarock-museet og 1,5 km fra Roskilde Station. Hos os kan du spille brætspil, og vi serverer snacks, kaffe, øl og cocktails

Lokation

Hyde Bar Hyde Bar, Rabalderstræde 24, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .