eventet sluttede

Musik * Krop * Sjov for 3 - 6 år

DKK 50,00

Sted

Dato

05 feb 2022 kl. 11:00 - 12:00

Beskrivelse

Musikalsk legestue for børn mellem 3-6 år med Jane Okine.

Til Musik*Krop*Sjov synger, trommer, danser og leger vi sammen. Vi spiller musik, synger sanglege og bruger hele kroppen. Det er nemlig vigtigt at stimulere børnenes sproglige, motoriske og kognitive evner i de tidlige år, da børnenes evne til at tilegne sig læring senere i livet, bliver markant styrket. 

Det er smaddersjovt og forældre er også meget velkomne.

Jane Okine er rytmepædagog og har været tilknyttet Karens Minde i flere årtier. Dertil kommer endnu flere års erfaring med at undervise både voksne og børn. 

Periode:

Musik*Krop*Sjov for børn mellem 3-6 år er et løbende tilbud og finder sted på følgende datoer:

Lørdag d. 5. februar 2022

Lørdag d. 19. februar 2022 

Lørdag d. 12. marts 2022

Lørdag d. 19. marts 2022

For børn mellem 1½ til 3 år:

Har du et yngre barn? Så afholder vi også Musik*Krop*Sjov for børn mellem 1½ til 3 år.

Læs mere her:
https://bibliotek.kk.dk/bibliotek/sydhavn/arrangementer

Det er kun nødvendigt med billet til dit barn. Arrangør

Lokation

Sydhavnens Bibliotek, 2. sal, Under taget Under taget, Wagnersvej 19, 2450 København SV

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .