Spring til hovedindhold

Musik & Mad med Løvehave Festivalorkester i Alsted Forsamlingshus

Musik & Mad med Løvehave Festivalorkester i Alsted Forsamlingshus

Fra DKK 450,00

Sted

Dato

25 aug 2024 kl. 16:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Musik & Mad Løvehave Festival Strygerorkester


Ti af de dygtigste strygere fra landets tre bedste orkestre - Danmarks Radio Symfoniorkester, Det Kgl. Kapel og Cph Phill - kommer og spiller et vidunderligt program med musik af Mozart, Grieg og Carl Nielsen. Efter den korte koncert byder kok Thomas Nielsen på en fantastisk to-retters menu sammensat af årstidens råvarer af højeste kvalitet. Det hele foregår i Alsted Forsamlingshus, et smukt gammelt gennem-renoveret hus fra 1888.

Billetten koster 450 kr. pr. person, drikkevarer kan tilkøbes, og der kan ligeledes købes et glas bobler før og efter koncerten (Vinen er nøje udvalgt til menuen af kok Thomas Nielsen).

Koncerten starter kl. 16.00 og varer 45 min, herefter er der en pause, hvorefter maden serveres ca. 17.30.

Kok Thomas Nielsen har en lang karriere bag sig som kok og køkkenchef ved flere anerkendte danske restauranter. Han vandt i 2005 'Copper Skillet, international chef of the year, Danish chef of the year' et slags VM for kokke! Thomas er også kendt for sine overdådige og meget velbesøgte mad-aftener, som afholdes to-tre gange om året i Alsted Forsamlingshus.

Glæd dig til en fantastisk august-aften med mad & musik!

Arrangør

Løvehave Koncerter er en række klassiske koncerter med nogle af landets dygtigste musikere i naturskønne rammer midt i bøgeskoven tæt på Sorø.

Koncerterne byder på noget af det smukkeste og bedste musik fra den klassiske verden med kammermusik for både strygere, blæsere, sangere og klaver.

Vi glæder os til igen i år at fylde Løvehavehus med musik og slå dørene op for publikum.

Lokation

Alsted Forsamlingshus, Hejreskovvej 2, 4173 Alsted

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori