spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Musik og lederskab / 1. Musikhussalon

Afholdt event

Musik og lederskab / 1. Musikhussalon

Fra DKK 85,00

Sted

Dato

26 okt 2022 kl. 15:00 - 17:15

Beskrivelse

I samarbejde med dirigent Peter Hanke, Associate Fellow ved Oxford University, byder Musikhuset inden for til den første i en række saloner, som består af oplæg, samtale og debat om temaer med relevans for kulturen og samfundet. Dagens tema kredser om, hvordan kulturen påvirker samfundet, og hvad samfundet kan lære af kunstneriske og ikke mindst musiske processer.

Peter Hanke indleder salonen med samtale med dagens særlige gæster - gæster, som er kendt for holdninger, visioner og ønsket om at bidrage til udviklingen på deres særlige felt og i samfundet generelt. Undervejs præsenteres bl.a. nyeste forskning fra Oxford University, der anvender art & humanities aktivt i lederuddannelserne.

Salonerne i Musikhuset kan ses som en genoplivning af tankerne bag det tidligere Center for Kunst og Ledeskab ved CBS. Alle er velkomne til at lytte med og kan deltage i debatten, men målgruppen er primært ledere, forskere, og konsulenter, som arbejder i krydsfeltet mellem kultur og lederskab, musik- og kunstentreprenører, og musikere med interesse i art and leadership.

Adgangsprisen på kr. 85 inkluderer kaffe/the og kage. Yderligere drikkevarer kan købes på dagen. Har du deltaget i salonen den 26/10, vil du få mulighed for deltagelse i den efterfølgende salon den 9. november til rabatpris.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .