Musik Quiz med Live Band (Film tema)

30 maj 2018 kl. 20:00 - 22:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Så er det tid til quiz i Absalon igen!

Denne gang er vi rigtig glade for at kunne byde Dania Brass Band velkommen, når der bliver spillet live musik til film musik quizzen!

Der vil blive spillet berømte musikstykker fra filmhistorien og uddrag fra kendte filmtemaer. Lige fra action og eventyr til drama og tegnefilm. Præcis hvilket numre vil vi ikke afsløre - det skal I gætte!

Til hvert nummer vil der knytte sig spørgsmål - og måske bonusspørgsmål, der rækker længere ud end det konkrete nummer. Så det gælder om at være godt forberedt. Men det gælder også om bare at nyde skøn musik og have det hyggeligt med andre!

I stiller op i hold, eller finder din gruppe her, på 2-6 personer.

Det koster 30 kr. pr. person.

Vi sørger for en fyldt bar til din perfekte musik quiz aften og glæder os til at se dig!

Absalon ♥

Om bandet:

Dania Brass Band er et ambitiøst orkester bestående af ca. 25 messingblæsere, der siden grundlæggelsen i 2010 har deltaget i flere konkurrencer og kulturelle events over hele landet.

På trods af sin unge alder har orkestret flere pokaler på hylden. Dania spillede sig blandt andet til førstepladser i 1. division ved DM for brass bands i 2011, 2012, 2016 og 2017.

I kan læse lidt om bandet i artiklen her: https://www.oesterbro-avis.dk/dm-i-messing-til-oesterbro/ eller på facebook.com/daniabrassband/ og Instagram @daniabrassband

__________________________________________________________

PRAKTISK:

30 kr pr person, billetter kan købes her på billetto eller i døren hvis der ikke er udsolgt.

Quizzen er fra 20.00-22.00 med en indlagt pause.

Ticket 547360

Salg lukket