Musikaften i Helles Have m/Rasmus Nelausen

eventet sluttede

Musikaften i Helles Have m/Rasmus Nelausen

Billetter fra DKK 225,00

Sted

Dato

24 sep 2022 kl. 19:00 - 22:00

Beskrivelse

Vi glæder os til at kunne holde vores første musikaften i Helles Have. Især fordi Rasmus Nelausen kommer og spiller!

Konceptet er, at der er fællesspisning kl. 19 - Chili con/sin carne - og herefter spiller og synger Rasmus for os. Koncerten varer cirka en time, og baren er åben et par timer herefter.


Rasmus spiller nærværende indie/folk. Han har gjort sig som sanger og sangskriver siden 2016 og har siden da spillet koncerter i både ind- og udland. Rasmus Nelausen blander de følsomme sange med små anekdoter, og der er som regel plads til både grin og gråd når han indtager scenen med sin guitar.

Har du ikke hørt Rasmus' musik før, kan du lytte til et af hans numre her, September Weather: 


Det er en intimkoncert med plads til maks 50 gæster. Helles Have er en lille gårdcafé på Møn, og arrangementet holdes i caféen, som er en gammel staldbygning - tag derfor en varm trøje med, hvis det er en køling aften.

Prisen er inkl. mad og koncert. Drikkevarer - øl, vin og vand - kan købes i caféen.

Vi glæder og til en hyggelig aften sammen i gårdcaféen!

 Kh Jens og Helle

Lokation

Helles Have Helles Have, Klintevej 42, 4780 Stege

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .