Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Musikaften i Helles Have m/Rasmus Nelausen

Afholdt event

Musikaften i Helles Have m/Rasmus Nelausen

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

08 sep 2023 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Rasmus Nelausen bevæger sig i et musikalsk univers, som de fleste nok kan nikke genkendende til - med sange der kredser om emner som kærlighed, sorg, glæde og angst. Det hele bliver leveret i et indie-folket univers, der trækker trade til både moderne pop og traditionel folke og roots-musik.

Siden 2016 har Rasmus Nelausen været at finde på de danske landeveje - engang imellem også på de udenlandske. Med koncerter i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige, supportjobs for prominente navne som Rasmus Walter, Signe Svendsen og amerikanske Micah P. Hinson og live-optrædener på landsdækkene TV, har Rasmus Nelausen slået sit navn fast med syvtommersøm på den danske musikscene.

Det blev yderligere cementeret med hans debutalbum ”September Weather”, der udkom i marts 2020 - og med over 3 millioner afspilninger understreger, at Rasmus Nelausen er værd at holde øje med. I maj måned 2023 udkom hans andet studiealbum “Diorama”, der høstede rosende ord som:

“Silky smooth chords and warm vocals that all come together to make one beautiful soundscape that is out of this world.” 

- Giftede Balance Records

“'Diorama' is a chilled-out pop success from Rasmus Nelausen.” 

- Obscure Sound

“'Diorama' may be summarized in three words: stunning, pleasant, and executed perfectly.” 

- Songweb

Det er en intimkoncert med plads til maks 45 gæster. Helles Have er en lille gårdcafé på Møn, og arrangementet holdes i caféen, som er en gammel staldbygning - tag derfor en varm trøje med, hvis det er en køling aften.

Drikkevarer - øl, vin, vand, kaffe mv. - kan købes i caféen.

Inden koncerten er der fællesspisning kl. 19. Du kan bestille bord og mad på helle@helleshave.dk. Se menuen på www.helleshave.dk/musik.

Vi glæder og til en hyggelig aften sammen i gårdcaféen!

 Kh Jens og Helle

Lokation

Helles Have, Klintevej 42, 4780 Stege

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .