eventet sluttede

Musikalsk Barselscafe

DKK 600,00

Sted

Dato

21 apr 2022 kl. 09:30 - 10:30

Beskrivelse

Nu kan du forkæle dig selv og din baby med en ugentlig barselscafe i Brædstrup. Et tilbud til forældre på barsel, der vil have en betydningsfuld og meningsfuld stund sammen med deres barn, møde andre på barsel lokalt og samtidig få nye input og inspiration til, hvad I kan lave sammen, når I er derhjemme.

Over fem formiddage i april og maj i Danseinstituttets dejlige lokaler holder Maria fra IVRIG Musikalsk Barselscafe for forældre på barsel med fokus på musik, babyrytmik, motorik og forældresparring. Vi starter 9.30 og de specifikke dage er:

 • Torsdag den 21. april 
 • Torsdag den 28. april 
 • Torsdag den 5. maj
 • Torsdag den 12. maj
 • Torsdag den 19. maj. 

Der kan kun købes billet til det samlede forløb.

Vi starter den ugentlige barselcafe med den samme genkendelige morgensang og forløbet vil være fyldt af gentagelser med løbende små variationer. Musikken stimulerer børnenes sanser og motorik, ligesom vi styrker nærværet og kommunikationen igennem musikken, rim&remser og sange med fagter. Sanglegene er en simpel form for regellege, som er med til at danne forudsigelige mønstre og styrker genkendeligheden hos jeres barn. Musikken og legene er enkle og overskuelige og stimulerer barnets medfødte og helt naturlige lyst til musik og bevægelse. Maria guider jer og deler ud af hendes viden om barnets sansemotoriske udvikling og legenes betydning for barnets sproglige, kognitive, motoriske og sociale udvikling.

En barselscafe kan fx se sådan ud:

 • Vi starter med en genkendelig morgensang, og synger godmorgen til kroppen og synger derefter en navnesang
 • De næste par sanglege har fokus på nærvær og berøring mellem dig og dit barn
 • Så er det tid til at komme op at stå i rundkredsen og forældre får varmen i dansen med sit barn
 • Herefter en rolig sanselig øvelse med fokus på nærvær og dæmpet stimulation
 • Vi leger med fx bløde rekvisitter, bolde, faldskærm eller tørklæde på nye måder
 • Vi slutter af med beroligende og meditative lyde
 • Til sidst får vi sagt farvel til hinanden og tak for i dag - og der er god tid til dem, der gerne vil blive hængende, drikke en kop kaffe/the og snakke med de andre eller sparre med Maria om forældreskab og børn. 

I vil lære mange nye lege og sange, men med gentagelser, da tryghed og genkendelighed er grundlaget for udvikling hos det lille barn. I får sved på panden og viden om, hvordan og hvorfor det er vigtigt at stimulere barnets sanser og motorik.

Maria fra IVRIG er musiker, pædagog og mor til fire, og hun har stor erfaring med at lave musikforløb for børn og forældre. 

Arrangør

Jeg bruger musik og pædagogik til skabe glæde, begejstring, fællesskab og oplevelser. Jeg skaber bl.a. musikforløb, barselscaféer og barselshøjskole for institutioner, kirker, biblioteker, museer og mange andre.

Lokation

Danseinstitut La Cour Danseinstitut La Cour, Nørregade 25, 8740 Brædstrup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .