spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Musikanternes Forårsbal 2016

Afholdt event

Musikanternes Forårsbal 2016

Fra DKK 94,00

Sted

Dato

02 apr 2016 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

Musikanternes bal er en fest, hvor vi fejrer musikken som udtryksform, vi fejrer hinanden, og sæsonens karakter med mad og drikke, med vores medmennesker... til en fest fyldt til briste punktet med levende musik.

Det bliver holdt i Koncertkirken, som bliver indrettet med langborde og duge, indtaget af forårsstemning og skønne mennesker. Det er anden runde og vi er nået til vores forårsbal. Ingen acts må gentages i træk, så vi har et væld af nye artister på programmet. De otte acts er fintfølt drysset ud over fire timer, alt imens vi spiser os mætte, drikker os tilpasse og befrier os fra hverdagens almindelighed.

Vores værter vil bære os igennem aften fra dørene åbnes kl. 18:00 til de lukkes kl. 01:00.. der vil ingen smalle steder være!!!

Følg med på Facebook https://www.facebook.com/events/997198850344117/ for opdateringer og program.

Program:

Magnus Wilster
har gennem de sidste mange år svævet rundt i kunstens krogede verden mellem maleri og musik. Hans musikkarreriere startede ud med rockbandet Rocketeers og senere samarbejdet med Alex Puddu og Jakob Viskinde i gruppen Dead Lovers.
Hans stemme og kompositioner er helt unikke - som hans malerier. Denne aften bliver han akkompagneret af Frida Storm. Vi glæder os til at gense Magnus med guitaren.



Blue Demon
blev til i sommeren 2015, da de to søskende Jakob og Maria Viskinde forenede deres alsidige, stærke sangskrivning i et dystert, nattelivs-scenarie. Det rykker i mellemgulvet og rejser hår på hovedet, så vi kan roligt glæde os til deres EP som nok skal få sparket sommeren i gang. Denne aften stiller duoen op med et semi-akustisk setup.
https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F253759759&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true



Select Captain
er synonym med den Københavnske sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. Med en forkærlighed for 50'ernes beatpoeter og et musikalsk afsæt i den amerikanske sangskrivertradition, tager Kaptajnen lytteren med på et roadtrip gennem et fængende og skrøbeligt musikalsk univers.
Med sit melankolske udtryk, flotte stemme og et pop-øre for den gode melodi, er Kristians fortolkning af folk, country og americana blevet rigtig godt modtaget rundt om i landet, siden debutalbummet "The Fear and the Lights" udkom i vinteren 2014. Det er i 2015 blevet til solid airplay på DR P4 med singlen "Morning" fra EP’en Pure Neon, der blev udgivet i foråret og som har været i fast rotation hele sommeren.
https://www.youtube.com/watch?v=8aP0r3X6PtA&feature=youtu.be



Thomas Baigneres (F)
er allerede et kult ikon i Paris. Blot i starten af tyverne har han allerede brudt igennem med gruppen Le Spark, som både har optrådt flere gange med Mick Taylor fra Rolling Stones og Libertines’ Pete Doherty.
Nu optræder han solo - og vi er heldige at være de første danskere, der får glæde af hans fantastiske melodier og skarpe, franske tunge.
https://www.youtube.com/watch?v=_bG59VGXETg



JUJU ME
JUJU MEs sange er skabt i hovederne på Sven Dam Meinild (Asteroids Galaxy Tour) og Stine Steendorph Petersen (Lost My Heart in Copenhagen). Lyden er båret af Stines dragende vokal, melankolske stemninger, hvinende guitarer, sløve beats og groovy baslinjer. Bandet selv kalder det for grid pop; streng struktur tilsat bløde linjer og catchy omkvæd.
JUJU ME er aktuel med singlen Is Nobody Else, som er første udspil fra deres kommende EP. Sangen kommer fra en nats undren over, at vi flokkes i skotøjsæsker i byens kaos. Her drømmer ensomme sjæle om at høre til. Musikken understreger byens puls med maskintrommer og hvinende guitarer, mens roen i Stines vokal bærer os ud af forkrampningen til den frie fabuleren.
Denne aften stiller JUJU ME op med et lidt mindre hold end normalt.
https://www.youtube.com/watch?v=HQjWkOJ-8CQ



Mutt’s Company
København-baseret band fra 2012, der spiller urban rock med inspirationskilder som The Smiths, Tom Waits og 90’ernes britpop, skaber et lydinferno med et distinkt nordisk præg. Man hører både de varme sommernætters beruselse og de kolde vintermorgeners hovedpine. Denne aften i en lettere afdæmpet opstilling!



Tobias Winberg (DJ)


Arrangør

Lokation

Koncertkirken, Blågårds Pl. 6A, 2200 København N

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .