spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Musikerdag Nord 2021

Afholdt event

Musikerdag Nord 2021

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

04 dec 2021 kl. 12:00 - 17:30

Beskrivelse

SKAL DU MED TIL MUSIKERDAG NORD 2021?

Efter et 2020 uden Musikerdag Nord pga coronanedlukningen gentager vi nu den lækre inspirationsdag, hvor du kan møde spændende folk fra musikbranchen, bl.a. bookere, sangskrivere, bandcoaches og andre musikere.
Musikerdag Nord 2021 er en dag med inspirerende oplæg og paneldebatter med nogle skarpe folk fra forskellige grene af musikbranchen.

Link til FB-event: https://www.facebook.com/events/4747444561941474


// TID & STED //
Lørdag d. 4. december kl. 12.00 - 17.30 på Studenterhuset Aalborg, Gammeltorv 10, 9000 Aalborg


// PROGRAM //
Programmet ser således ud:
Kl. 12.00 - Dørene åbner

Kl. 12.45 - Velkomst

Kl. 12.50 - Musiktrends og airplay i radioen
Dagens tovholder, radiovært Anders Bøtter starter dagen med en snak sammen med musikchefen for ANR/Nordjyske, Jan Mølgaard Jensen, om de nyeste musiktrends set fra musikformidlerens stol, og de giver et lille indblik i radioverdenens musik + hvad man som musiker skal gøre/ikke gøre ift. airplay.

Kl. 13.15 - CLINIC: Bliv klogere på Ableton
Kom med når vi, sammen med produceren Vakle, laver et spritnyt beat på 45 minutter.
Her kan du helt exceptionelt få et kig bag studiedørene, når Vakle vil konstruere et beat fra første stortrommeslag til akkorder, bas og effekter.
Vi vil ved hjælp af Ableton Live’s stock plugins, samples og gratis plugins lave musik, så alle kan være med, og man er velkommen til at stille spørgsmål undervejs i processen.
På denne clinic vil der være specielt fokus på, hvordan man hurtigt kan eksperimentere og finde sine egne unikke lyde ud fra samples.
Hvis du ved, hvordan du kan manipulere samples, har du flere instrumenter til rådighed end verdens dyreste plugin.
Hvis du er nysgerrig på, hvordan det er at producere musik, og hvordan du hurtigt selv kan komme i gang, eller mangler inspiration til at flytte dig i din musikproduktion, så er dette stedet at være!
(NB! Foregår i separat lokale)

Kl. 13.50 - Talentudvikling og karriereplanlægning
Talk med Sascha Rosing (A&R hos Playground Music) og Stefan Facius (Artist Manager hos Heartbeat Management) om, hvordan man opbygger og vedligeholder en musikkarriere.
Sammen vil de gøre os klogere på, hvad de kigger efter, når de søger nye artister, hvordan arbejder de med nye artister, hvordan man opbygger en karriere, og hvad man gør for at fastholde den?

Kl. 14.40 - Netværkstimen
Vi gentager ét af de klart mest populære indslag på Musikerdag Nord, nemlig Netværkstimen.
Du får en hel time i programmet, hvor du kan møde aftenens branchefolk, som du kan spørge om alle de ting, du går og brænder inde med.
Netværkstimen er til, for at DU kan stille spørgsmål!

Kl. 15.45 - CLINIC: Fra computeren til scenen.
Kom og få et indblik i, hvordan du får din musik ud fra computeren og over til scenen. Vi arbejder blandt andet med postproduktion af numre, og du får et indblik i, hvordan du får numrene lavet i hjemmestudiet til live-versioner, der kan spilles på bl.a. scenen.
Med DJ, musikproducer og percussionist Julius Sylvest.
(NB! Foregår i separat lokale)

Kl. 15.50 - Tourbooking DIY
Rune Dollerup giver tips og redskaber til at booke egen tour. Rune har i en lang årrække været en del af Aalborgs musikmiljø. Han har, i årerne 2011-2018, kørt Europa tyndt som bassist i garagerock bandet Columbian Neckties. Sideløbende har han været sanger og sangskriver i western/folk bandet The Devil’s Tiny Chains.
Et mislykket forsøg på at få en tysk booking aftale til Reeperbahn Festival 2017, startede Runes DIY booking for The Devil’s Tiny Chains, og det er efterfølgende blevet til mere end 50 duo- og band-koncerter syd for grænsen. Rune har herudover booket mange udenlandske koncerter for andre nordjyske sangskrivere.

Kl. 16.35 - Artist talk GANGER
Vi er heldige at få besøg af Thomas fra hypede og superfede GANGER til en snak om deres kometkarriere indenfor de sidste par år, samt de valg, der har taget undervejs.
Få et helt frisk indblik i et aktuelt bands overvejelser undervejs.

Kl. 17.30 - Tak for i dag

Sideløbende program:
11:30-16:30: Foto-sessions m/ bandfotograf Morten Rygaard (se nedenfor)
12:00-17:30: Feedback-sessions m/ udvalgte branchefolk (se nedenfor)


// Netværkstimen //
Mød alle tilstedeværende branchefolk og coaches, og få en uformel snak om det, du har på sinde.


// BOOK EN FOTO-SESSION m/ bandfotograf Morten Rygaard //
Book din helt egen fotosession med den erfarne bandfotograf Morten Rygaard. Få pressefotos i bedste kvalitet. Du får 30 min. ved at klikke på linket herunder (pris: 300,- kr. (skal betales UDOVER entréprisen)).

Book en tid hér:
https://bit.ly/3ktlAwZ


// BOOK EN FEEDBACK-SESSION //
Vi tilbyder i år mulighed for at booke individuelle feedback-sessions om specifikke emner, så du kan komme på rette vej med dit og bandets musikprojekt. Hver session er 30 min., og du kan få råd og vejledning eller feedback inden for følgende områder:
• Få feedback på selve musikken
• PR og kommunikationsstrategi
• Bandøkonomi
• Udgivelse, sync og alt deromkring.
• Booking
• Management
• Karriereplanlægning
• Opbygning af netværk
• Projektstyring og fundraising

Book tid via link:
https://bit.ly/3mRWOYQ

// BILLETTER //
Koster kr. 75,- (inkl. en øl/vand)

HUSK gyldigt coronapas!!!

____________________________________________________________


MUSIKERDAG NORD 2021 er arrangeret af Musikerorganisationen ORA, KORMA og Studenterhuset Aalborg og dagen er støttet af den lokale øvelokaleforening Aalborg Musik Forening.
Alle arbejder for og med musikere.
Arrangementet er desuden støttet af Statens Kunstfond og Tuborgfondet.

(Coverfoto: Rafael Zajac)

Lokation

Studenterhuset Studenterhuset, Gl. Torv 10, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .