Musikeventyret - 'Der var engang....I Mali'

13 jul 2018 kl. 10:00 - 10:45

Krudttønden, Serridslevvej 2, 2100 København


Musikeventyret ”Der var engang … i Mali”

- for børn, forældre, bedsteforældre og barnlige sjæle

Moussa Diallo: fortæller, vokal, bas

Dawda Jobarteh: kora,vokal

Tea Bendix: Tegner

Det er nat i Mali. Stjerner og måne oplyser himlen, og i landsbyen Koulikoro får børnene fortalt eventyr. Om den tapre mariehøne Kimi Komo, om hanen Karato og firbenet Kanou og om den farlige løve, der vist godt kunne spise en lille ged.

Moussa Diallo, der i årenes løb, har spillet et hav af koncerter for børn, digter videre på en række af sin barndoms underfundige fortællinger og genskaber den magiske stemning, som han selv oplevede, når de ældste i landsbyen fortalte eventyr. Iblandet sang og musik levendegør Diallo den ældgamle tradition, der findes i alle kulturer: at fortælle historier, videregivet fra mund til mund, fra generation til generation. Eventyr, der med humor og overraskelser stimulerer fantasien og ofte rummer moralske pointer.

Dawda Jobarteh spiller med på sin kora, der er et fantastisk og magisk strengeinstrument fra Vest Afrika med 21 strenge.

Og Tea Bendix tegner med i dette musisk fortællende univers og bliver både inspireret af musikken samt inspirerer musikerne med sine visuelle påfund.

Børn

Salg lukket


voksen

Salg lukket