spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Musikhuset VÆKST / ATLAS Cph

Afholdt event

Musikhuset VÆKST / ATLAS Cph

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

06 sep 2023 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Blæserkvintetten ATLAS Cph spiller sensommerkoncert som en del af Musikhus Københavns projekt Vækst. ATLAS Cph er et ensemble med fokus på samtidsmusikken, på musik med bred geografisk forankring og blæsermusik generelt. Programmet lyder Note-Book for blæser trio af den danske komponist Mogens Winkel Holm, Dive for solo fløjte og elektronik, af den dansk/amerikanske komponist Wayne Siegel og til slut Quintet for Winds af den amerikanske komponist John Harbison. Kvintetten ATLAS medlemmer er alle musikere der har bred erfaring i den klassiske musiks forskellige genre.

Om Musikhuset VÆKST

Projektet Musikhuset VÆKST har til formål at skabe et dynamisk, initiativrigt og støttende miljø for flere af de ensembler, som i dag mangler prøvelokaler og et egnet sted at mødes for at udvikle koncerter, koncepter og holde prøver. Genreorganisationen Art Music Denmark er samarbejdspartner i Musikhuset VÆKST. Projektet har modtaget generøs støtte af Det Obelske Familiefond.

Medvirkende

Hélène Navasse, fløjteAnna Klett, klarinetElizabeth Gibbs, oboIgnas Mazvila, fagotJoke Wijma, horn

Program

Wayne Siegel Dive (2017) ca 7 'basfløjte og elektronik Mogens Winkel Holm Note-Book (1983) ca 25 'obo, klarinet og fagot pause John Harbison Quintet for Winds (1978) ca 25 'fløjte, obo, klarinet, fagot, horn

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .