spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Musikhuset VÆKST / Damkapellet

Afholdt event

Musikhuset VÆKST / Damkapellet

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

27 maj 2023 kl. 19:30 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Den første VÆKST koncert byder på det anerkendte og højaktuelle musikerkollektiv Damkapellet. Damkapellet er et af de fem ensembler, som indgår i Musikhusets VÆKST residency, hvor ensemblerne udvikler deres musikalske, innovative og kunstneriske praksis.

Damkapellet er et musikkollektiv, som blev dannet i 2016 for at tilføre dansk musik diversitet ved at fokusere på og opføre musik af kunstnere, der definerer sig som kvinder, nonbinære eller transkønnede. Kollektivet debuterede den 8. marts samme år i KoncertKirken i København i forbindelse med markeringen af Den Internationale Kvindedag.

Som ensemble beskæftiger Damkapellet sig med et bredt spektrum af kunstmusik - lige fra nykomponeret musik og improvisation til opera, barok, børnekoncerter og performancekunst. Desuden er mange af ensemblets medlemmer selv komponister, ligesom ensemblet komponerer værker kollektivt.

Ved koncerten i Musikhuset vil Damkapellet spille et bredt og dynamisk udpluk af værker fra deres repertoire, bl.a. værker fra debutalbummet Demiurge, der udkom via Dacapo tidligere i år.

Projektet Musikhuset VÆKST har til formål at skabe et dynamisk, initiativrigt og støttende miljø for flere af de ensembler, som i dag mangler prøvelokaler og et egnet sted at mødes for at udvikle koncerter, koncepter og holde prøver. Genreorganisationen Art Music Denmark er samarbejdspartner i Musikhuset VÆKST. Projektet har modtaget generøs støtte af Det Obelske Familiefond.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .