spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Musikhuset VÆKST / Halvcirkel

Afholdt event

Musikhuset VÆKST / Halvcirkel

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

21 jun 2023 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Den 21. juni har vi den store fornøjelse af at præsentere den unikke strygekvartet Halvcirkel og Anders Lauge Meldgaard, med hvem de også udgav albummet "Fragment 94", der tog udgangspunkt i den oldgræske digter Sapfos poesi. Albummet, hvorpå forfatter og oversætter Mette Moestrup reciterer Sapfo, var med til at cementere kvartetten som en af de mest interessante strygekvartetter i Danmark. Nu får du mulighed for at få indblik i deres fortsatte samarbejde med Anders Lauge Meldgaard, når de giver koncert i Musikhuset København som del af vores projekt Musikhuset VÆKST!

Halvcirkel & Anders Lauge Meldgaard er i en kollektiv skabelsesproces, hvor de, med udgangspunkt i åbne kompositioner og skitser komponeret af Anders Lauge Meldgaard, samarbejder om at udvikle et fælles kunstnerisk udtryk. Ved at skabe et kollektivt udviklingsrum for musikken, er det visionen at kunne skabe en ny musik, som trækker på alle involveredes styrker og særlige kendetegn. Instrumenteringen er violin, bratsch, og cello, mens Anders Lauge Meldgaard spiller med på elektronik og New Ondomo (en moderne japansk version af instrumentet Ondes Martenot). I kombinationen af akustiske og elektroniske instrumenter, samt samarbejdet på tværs af musikalske baggrunde, skabes der plads til en ny unik musik.


Medvirkende
Halvcirkel består af Bettina Marie Ezaki, Pernille Kristiansen, Mika Persdotter Svensson og Nicole Hogstrand. Foruden deres samarbejde med Meldgaard har de, udover en række øvrige udgivelser, bl.a. også samarbejdet med Madame Nielsen om teaterstykket Verdensfrelserinden på Sort/Hvid samt spillet flere af Terry Rileys, godfatheren indenfor minimalistisk kompositionsmusik, værker – hvilket de også har modtaget stor ros for af Riley selv!

Anders Lauge Meldgaard har i mange år været en central figur i dansk, eksperimenterende musik, bl.a. for projektet Frisk Frugt samt hans arbejde med pladeselskabet År & Dag, hvorpå han senest udgav "Sange fra i dag" med Aske Zidore og Det Danske Drengekor."


Om Musikhuset VÆKST

Projektet Musikhuset VÆKST har til formål at skabe et dynamisk, initiativrigt og støttende miljø for flere af de ensembler, som i dag mangler prøvelokaler og et egnet sted at mødes for at udvikle koncerter, koncepter og holde prøver. Genreorganisationen Art Music Denmark er samarbejdspartner i Musikhuset VÆKST. Projektet har modtaget generøs støtte af Det Obelske Familiefond.

Lokation

Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .