Musikkens dag i Egedal

24 apr 2019 kl. 12:30 - 14:30

Maglehøjskolen, Skelbækvej 8 A, 3650 Ølstykke

Egedal Musikskole holder ’Musikkens Dag’ i samarbejde med Distriktsskole Ølstykke, Distriktsskole Ganløse og Stenløse Kulturhus.

Musikkens Dag består af to arrangementer.
Det ene er en koncert i Maglehøjhallen, om formiddagen med deltagelse af op imod 350 elever fra Distriktsskolernes instrument- og musikprofilklasser.

Det andet er et aftenarrangement i Stenløse Kulturhus, hvor Musikskolen inviterer alle interesserede børn og voksne til at gå på opdagelse i huset og møde musikken.

Formiddagsarrangementet:
Om formiddagen samles alle instrumentklasseelever fra Distriktsskole Ølstykke og Musikprofilklasserne fra Slagslunde Skole til ét stort orkester på op til 350 børn. I år vil det store orkester realisere det kreative arbejde, som de har arbejdet med lokalt i klasserne i ét stort samlende orkester under ledelse af dirigent og komponist Jakob Høgsbro.
I år har elever og lærere været inde over en skabende kompositionsproces med temaerne: Kærlighed, Uhygge, Sorg og Fest. Eleverne har arbejdet med disse fire stemninger/følelser og sat dem i relation til fire animationsfilm, som har været en del af undervisningsmaterialet.
Til fremførelsen vil orkestret forsøge at skabe lydsiden live til de fire animationsfilm. En trio bestående af lærere fra musikskolen vil spille med, ligesom deres lærere vil være at se i Egedals største orkester!

De deltagende elever er:
1. + 2. klasse (instrumentklasser) fra Distriktsskole Ølstykke - marimba, fløjte, trombone, klarinet, violin, cello og sang.

0./1. klasse + 2. klasse (musikprofilklasse) fra Slagslunde Skole – klokkespil, fløjter og sang

Musikkens dag 24/4-19 Salg lukket