Musikkens time for forældre & barn

Musikkens time for forældre & barn

Billetter fra DKK 30,00

Sted

Flere tidsrum

17 april 2023 - 19 juni 2023

Beskrivelse

Musikkens time i Kulturtårnet er en hyggelig og musikalsk stund, som du kan booke sammen med din forældre/mødregruppe og jeres børn. Vi synger, danser, bruger rim og remser, fagter og blæser sæbebobler. Alt sammen for at stimulere barnets evne til at lytte, fokusere og være nærværende. Kom med til en Musikkens Time i Kulturtårnet og oplev det smukke tårnværelse sammen med dit barn og få samtidig inspiration til, hvad du kan lave derhjemme. Der vil være kaffe til forældrene. Laus er uddannet musikpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Til dagligt arbejder hun som kordirigent, sanger og musiklærer og er derudover vært for Kulturtårnets Morgensangs-events. Pris: 30 kr Praktisk: Man kan stille barnevognen i gangbroen der fører hen til tårnets indgang og der toilet i tårnets kælder.. Tårnets andet rum er ledigt til at pusle, amme.

Lokation

Kulturtårnet, Knippelsbro 2, 1400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .