Musikmigblidt præsenterer: Masasolo

06 dec 2019 kl. 20:30 - 22:30

Kulturstationen Vanløse, Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal, 2720 Vanløse

Masasolo er Morten Søgaard faste outlet for musikalsk udfoldelse og fungerer i høj grad som en dagbog for den glæde og smerte, der knytter sig til det at være en drømmer i en voksen mands krop.

Masasolos musik har på den ene side tydelige referencer til 70’ernes
eksperimenterende psykedelisk rockmusik, men på samme tid en fod placeret i moderne popmusik og de storladne omkvæd. Søgaards faste liveband, der består af Anders Haaning (Irene, Darling Don’t Dance), Peter Sabroe (Hellas, Tårn) og Jacob Haubjerg (Luster, Savage Rose) er 4 erfarne musikere, der sammen skaber et helstøbt og levende udtryk.

Bandet fik en forrygende start i 2016, da de blev booket til Roskilde Festivalen – allerede inden projektet havde fået sit navn. Senere det år udgav de EP’en Breakup, og i 2017 kunne Masasolo så annoncere albummet At Sixes and Sevens, der modtog talrige roser både herhjemme og i udlandet. Albummet blev fulgt op af en større tour og et travlt koncertår, men blev i efteråret 2018 afløst af en tilbagevenden til studiet for at lave ny musik. Masasolo kan opleves live d. 6. december på Kulturstationen i Vanløse, hvor bandet præsenterer nyt materiale.

Fredag d. 6. dec. døre 20.00//show 20.30//60 kr. ekskl. gebyr/ 80 kr. i døren