Foto af Irina Murza @ Unsplash

Nærvær, mindfulness og livsglæde i naturen – For forældre og børn

12 okt 2019 kl. 10:00 - 11:00

Friluftshuset, Granatvej 5, 2770 Kastrup

Kom og oplev en dag i naturen, hvor du åbner op for både dit nærvær og din livsglæde sammen med dit barn/ dine børn og andre voksne. Vi træner kunsten at mærke indad, forbinde os med naturen (både den ydre og den indre) og dermed mærke vores intuition og hvad der instinktivt kalder på os.

På denne dag vil du blive guidet igennem virkningsfulde øvelser, der trækker på både natur-terapi, åndedræts-terapi, meditative yoga-øvelser og kognitiv psykologi.

EFTER ENDT WORKSHOP VIL DU HAVE:

 • Tilegnet dig både nye indsigter og værktøjer til bevidst nærvær og klarhed i forhold til valg i livet
 • Opleve at have fået løst op for evt. følelsesmæssige blokeringer og blokeringer i dine energibaner
 • Forstå, hvordan du selv kan skabe mere indre ro og glæde
 • Haft en dejlig, nærværende oplevelse sammen med dit barn/ dine børn og dine medmennesker

HVEM KAN DELTAGE?

Forløbet er for dig, der vil:

 • Have mere indre ro og glæde i hverdagen
 • Lære at håndtere stress og være mentalt stærk
 • Styrke evnen til at træffe de rigtige beslutninger
 • Forbedre koncentrationsevnen og kreativ tænkning
 • Øge evnen til at håndtere udfordringer
 • Have større selvindsigt og autenticitet
 • Lære forskellige teknikker til nærvær, livsglæde og mindre stress

Tag børnene med. Alt for ofte ser vi at denne form for udforskning i dit indre samt øvelser i mindfulness, yoga og nærvær kun tilbydes i et forum adskilt fra vores børn. Men i virkeligheden er vores børn de fødte ”mentorer” ind i bevidst nærvær. Desuden efterspørger de fleste voksne, der lever et hektisk liv i vores moderne samfund mere tid og nærvær sammen med deres børn. Måske du kan genkende dette?

Derfor: Dette er et børnevenligt arrangement, hvor der vil være indtænkt øvelser, der er mulige at udføre sammen med dit barn + der er to søde børnepassere, der står til rådighed for at lave sjove lege og aktiviteter sammen med dit barn, mens workshop’en står på.  

Fascilitatorer:

Jonathan Orchard (UK) er inkarneret bevidsthedstræner og har specialiseret sig i at træne bevidsthed og nærvær gennem både åndedræt og meditative yoga-øvelser. Desuden udøver han teater og både skriver og spiller musik, der har til formål at hjælpe til øget bevidsthed og nærvær.

Han er uddannet yoga-instruktør fra Sivananda Yoga i 2002 og har sidenhen taget supplerende uddannelser og kurser i breath work, meditation og mindfulness. Han har afholdt adskillige retreats og workshops rundt i verden og nu kommer han for første gang til DK, hvor du kan få fornøjelsen af at møde ham.

It’s about creating time to connect deeply again with our own body and it’s connection with nature. To do this my workshop’s give participants time to slow down and notice the natural world around them. Helping ground the yoga practice and giving time to reflect on their life and any habits they may wish to drop.” Jonathan Orchard

Lene Mondrup (DK) er specialiseret i Human Resources og trivsel på arbejdspladsen. Til dagligt arbejder hun som selvstændig HR- og trivselsvejleder og har siden 2008 arbejdet med trivsel og ledelse på forskellige danske arbejdspladser gennem bl.a. coaching, workshops og trivselsanalyser indenfor medicinal- ingeniør- it- og retail-branchen m.m..

På denne workshop vil Lene Mondrup stå for den kognitive del af træningen, hvor hun vil lede dig igennem nogle øvelser til at opnå bevidsthed om dine egne handlemuligheder i forhold til at skabe mere balance i dit liv og hjælpe dig til at skabe et overblik over, hvor og hvordan du kan justere i både dine tanker/ dine mentale overbevisninger og i dit praktiske liv. Alt med henblik på at skabe større bevidsthed og klarhed over hvad der skal til for at skabe større livsglæde og balance i dit liv.

PRIS?

Voksne 995,- børn fra 2 år 125,- Børn under 2 år, gratis

(Max 20 voksne deltagere)

HVOR OG HVORNÅR?

Lørdag d. 12. oktober fra 10-14

Friluftshuset Granatvej 5, 2770 Kastrup

Der er let forplejning på dagen i form af frugt, grønt, boller, kaffe, the og vand.