Næstved Metalfest 2020

04 sep 2020 kl. 14:00 - 05 sep 2020 kl. 23:59

Billetter DKK 120,00 - DKK 595,00

Deltag med venner

NÆSTVED METALFEST 2020 HAR PROGRAMMET KLAR - OG GÅR OPEN AIR!


KØB BILLETTER HER 👉👉 https://billetto.dk/e/naestved-metalfest-2020-billetter-395661

  • Næstved Metalfest gentænker årets festival pga covid-19
  • To dages udendørs festival med 14 metalbands
  • Baest, Dawn Of Demise, Hatesphere, Withering Surface m.fl. optræder.
  • Afholdes hos Kongebryg – et af Danmarks bedste mikrobryggerier
  • Se program her https://www.naestvedmetalfest.dk 

Næstved Metalfest åbnede dørene for første gang i 2019, hvor festivalen kunne præsentere 8 bands på det kombinerede bryghus/spillested Kongebryg. Scenen var sat med legendariske Illdisposed som headliner og bl.a. Thorium, Detest og Blood Eagle. Festivalen var bragende udsolgt på forhånd, hvilket vidnede om at Sydsjælland i den grad havde haft brug for deres egen metalfestival.

Billetsalget til Næstved Metalfest 2020 var allerede skudt godt i gang med franske Dagoba headliner, og denne gang udvidet til en 2-dages festival i slutningen af august. Desværre kom der en corona-virus i vejen, så hele planlægningen og markedsføringen måtte sættes på pause, til stor ærgrelse for arrangørerne.

Arrangør Jimmy Nielsen forklarer:
Som alle ved ramte Covid-19 Danmark i marts og lukkede alt ned, inklusiv alle koncerter og festivaler.
I år var året vi skulle cementere at Næstved Metalfest ikke bare var et one-hit-wonder, men at vi fandeme mener det! Så at få sådan en besked var noget af en mavepuster, men på daværende tidspunkt var vi så langt fremme i planlægningen og bookningen af nogle rigtigt fede bands, at vi bare ikke ville smide det hele på gulvet. Vi øjnede en mulighed, da det blev meddelt at alt var lukket til og med august: “Så må vi rykke det til september!”, blev vi enige om”.

Og dermed blev festivalen rykket til første weekend i september – desværre kunne den oprindelige franske headliner Dagoba ikke der, men Næstved Metalfest håber at kunne præsentere dem til næste år. Til gengæld er en ny headliner fundet i danske BAEST, der uden tvivl er det mest omtalte danske metalband for tiden. Med international kontrakt, Gaffa forside, optræden i Go Morgen Danmark, egen DR3 programserie og meget andet er den danske death metal sensation nærmest blevet mainstream. Og så er det såmænd første gang BAEST spiller på Sydsjælland.

Jimmy Nielsen uddyber:
”Min medarrangør Michael H. Andersen og jeg har holdt hinanden oppe og har tænkt store tanker, så vi synes selv vi har fundet en værdig afløser i BAEST. Egentlig skulle vi have udvidet med internationale navne i år, men det må blive i 2021. Da vi i sidste uge besluttede at trykke på knappen, løb en glædesrus gennem kroppen! Jeg glæder mig sindssygt meget til at smide plakaten på gaden og åbne dørene for et brag af en Næstved Metalfest, nu endnu større end sidste år!”.

Udover BAEST, optræder også store danske metalnavne som DAWN OF DEMISE, HATESPHERE og WITHERING SURFACE. Sidstnævnte blev i sin tid dannet i Næstved, og udgiver i disse dage deres comeback album ”Meet Your Maker” – 15 år efter de blev opløst. Dermed bliver deres optræden i den gamle hjemby deres første koncert efter gendannelsen – en optræden der uden tvivl vil blive set frem til af mange.

Derudover kan Næstved Metalfest også præsentere MURDER AMONG KINGS, PECTORA, WAYWARD DAWN, ETHEREAL KINGDOMS, BLACK SWAMP WATER, ROT AWAY, CHRONICLE, PITCHBLACK, LAMENTARI og ALTERFACT.

I år er Næstved Metalfest udvidet til en 2 dages udendørs festival – men stadigvæk på Kongebrygs areal – og der vil selvfølgelig være masser af godt øl, madboder, merchboder og meget andet. Samtidig vil festivalen være den første danske Open Air metal festival siden corona-nedlukningen af landet – så der er lagt i ovnen til et brag af en metalfestival i Næstved!

Vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes retningslinjer og sørger for plads og afspritningsmuligheder. Desuden vil der være mulighed for at købe en NMF facemask på dagen, som vi opfordrer til at bruge, når du ikke lige drikker øl.

Vi passer godt på jer!

Billetter til NÆSTVED METALFEST 2020 kan købes her: https://billetto.dk/e/naestved-metalfest-2020-billetter-395661

Hjemmeside: https://www.naestvedmetalfest.dk 

Facebook side: https://www.facebook.com/naestvedmetalfest/

Facebook event her: https://www.facebook.com/events/451723889096137