Næstved Metalfest 2021

27 aug 2021 kl. 14:00 - 28 aug 2021 kl. 23:59

Næstved Metalfest 2021 – mere info følger 🔥

Vi opfordrer til og håber at alle vil holde fast i deres billet fra den aflyste festival i år og gemme den til Næstved Metalfest 2021. 

Vi vender tilbage næste år endnu større, endnu bedre og med et monsterfedt program. Stay safe & stay metal 🤘


.............................................

” Aflysning af Næstved Metalfest 2020.

Vi er knuste og ødelagte over at måtte meddele med kun 1 uges varsel at Næstved Metalfest 2020 ikke bliver til noget.
Vi er i dag, efter lange forhandlinger blevet bekendte med at vores venue og samarbejdspartner Kongebryg, ikke er i stand til at efterleve de sikkerhedskrav der stilles i denne svære corona-tid. Derfor efter lange og grundige overvejelser må vi nu trække stikket og aflyse i år.

Sikkerhed og mennesker kommer for os altid i første række.

Vi kan slet ikke beskrive hvor meget vi havde glædet os til de to dage der skulle have været en milepæl i dansk og ikke mindst sydsjællandsk musikhistorie 2020. Vi havde virkelig set frem til for alvor at få Næstved Kommune og Sydsjælland på metallens Danmarkskort.

Det er et års hårdt arbejde der er gået tabt og vi er knuste over det, men det er desværre fuldstændigt ude af vores hænder.

Ironisk nok er festivalen netop blevet udsolgt i dag. Det betyder at mange festglade mennesker ikke får deres skud metalfestival i år og at Næstved Metalfest ikke får lov til at cementere sig som en seriøs spiller på festivalmarkedet 2020

-Næstved Metalfest."

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke