Næstved Metalfest 2021

Skovkilden/Skyttemarksvej, 4700 Næstved
27 aug 2021 kl. 14:00
28 aug 2021 kl. 23:59
Super arrangør


SVENSKE GRAVE ER FØRSTE HEADLINER PÅ NMF 2021

Billetsalget til festivalen er startet og 2-dages billetterne koster det djævelske beløb 666,-kr.

Alle billetter købt til 2020-udgaven af Næstved Metalfest gælder i stedet til 2021.

Med billetten følger 2 dage med møg fed metal fredag d. 27 og lørdag d. 28 august. 24 bands fra ind & udland, masser af mad & drikke samt diverse boder. Der arrangeres også busture.

Hold dig løbende opdateret på www.naestvedmetalfest.dk
Billetter kan købes her: https://billetto.dk/e/naestved-metalfest-2021-billetter-395661


Efter at have været snublende tæt på at kunne afholde Næstved Metalfest 2020, som årets første og største metalfestival, var det en ekstra bitter pille at måtte sluge, da hele festen måtte aflyses bare én uge før pga. corona.

Med sådan en mavepuster havde de fleste nok genovervejet om der var belæg for at fortsætte, men nu er folkene bag Næstved Metalfest ikke som de fleste og i stedet for at skrue ned, gør de det præcist modsatte.

Der er derfor lagt i ovnen til et kæmpe brag af en fest, når Næstved Metalfest går OPEN AIR i 2021! I samarbejde med Næstved Kommune og Næstved Firma Sport, er det lykkedes at finde den helt perfekte lokation. Et stort grønt område tæt på Skovkilden i Næstved. Denne gang bliver det således en udendørs festival med to scener, 24 bands, danske som internationale og med flere andre spændende tiltag inspireret af internationale open air festivaler og en vis metalfestival på Refshaleøen. Det første headliner navn på plakaten bliver intet mindre end de svenske dødskoryfæer GRAVE.

I den kommende tid vil vi løbende annoncere alle de 24 navne på programmet, hvoraf flere er genbookede bands der oprindeligt skulle have spillet på 2020-udgaven af Næstved Metalfest. Der har været stor forståelse fra både publikum, bands og bookingselskaber omkring situationen af vores aflysning, og med få undtagelser, et ønske om at støtte op omkring både Næstved Metalfest og dansk livemusik, ved at optræde i 2021 i stedet.

Der ud over vil der også blive skruet op for merch-stande, sortimentet af mad & drikke, samt hele tematiseringen af festivalen, som vi glæder os snart at afsløre.

Talsmand for Næstved Metalfest, Jimmy Nielsen, udtaler ”Da vi først tog beslutningen om at have hands-on over hele butikken, meldte der sig en kæmpe forløsning og glæde, som hurtigt blev efterfulgt af 1000 tanker og en smule bekymring. Hvordan stabler man lige en rigtig udendørs festival på benene, med plads til flere tusinde gæster? Heldigvis er Næstved Kommune fantastiske at arbejde med og vi har endnu ikke mødt nej-hattene. Vi har tilmed samlet et godt hold af folk med erfaring, så jeg føler mig godt rustet til at give den fuld smæk når der skal knokles hen over sommeren, for at få dette op og stå. Det her har potentiale til at blive en rigtig fed tilbagevendende festival som for alvor sætter Næstved på ikke kun Danmarks kortet, men vil give genklang i resten af verden!”.Stay safe & stay metal 🤘

Mvh

Næstved Metalfest

www.naestvedmetalfest.dkVil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke