spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Naglfar + Schammasch + Anomalie

Afholdt event

Naglfar + Schammasch + Anomalie

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

28 nov 2018 kl. 19:00 - 23:59

Beskrivelse

Endelig er Naglfar tilbage på tour! Efter et årti uden turneer vender den svenske black metal-autoritet Naglfar tilbage med en unik 16-dages pilgrimstur gennem Europa. Naglfar genopliver sideløbende en af scenens gamle genfærd da de genudgiver deres allerførst demo, "Stellae Trajetio" fra 1994.

Med på turneen hiver Naglfar ingen ringere end de schweiziske metalekstremister Schammasch hvis magnum opus "Triangle" og seneste EP "The Maldoror Chants: Hermaphrodite" begge står som pejlemærker indenfor genren. Denne tour bliver sidste chance for at opleve Schammasch spille et set kun med sangene fra netop de to mesterværker.

Har man set Anomalie live, har man med garant også mærket den kraftfulde og fænglsende energi, der gemmer sig i deres sange og emotionelle autencitet. De åbner portene på denne særlige tour, der har fået titlen "Rise of The Cosmic", og som ikke kun sætter musik i fokus, men også kropskunst i form af tatovør VREDE, der drager med de tre tunge bands rundt i Europa. Hvis du vil booke en tid hos tatovøren til showet i Pumpehuset, skal du kontakte booking@quantheon-touring.eu

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .