spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Nairobi Auto Service - Ethio-jazz, groove, afrobeat og soul-jazz - Vinterjazz 2023

Afholdt event

Nairobi Auto Service - Ethio-jazz, groove, afrobeat og soul-jazz - Vinterjazz 2023

Fra DKK 130,00

Sted

Dato

24 feb 2023 kl. 21:00 - 23:30

Beskrivelse

Ethio-jazz, groove, afrobeat og soul-jazz er rygraden i denne unikke kvintet, der bogstavelig talt har været en tur til Etiopien for at høste inspiration af levende legender som fx Mulatu Astatke. Den sjældent sete sammensætning af instrumenter i dansk sammenhæng - hammondorgel/synthesizer/trommer/percussion og to gange sax gør bandets lyd unik i en meget groovy, støvet og beskidt jazz med god plads til det uforudsete…

Nairobi Auto Service udkommer med deres første album i foråret 2023.

Line up:
Mads Egetoft: Sax
Rasmus Karkov: Sax
Nikolaj Høi: Hammondorgel/synth
Morten Dalhoff: Percussion/bas
Rune Kofoed: Trommer.

Dagens Gryde: 

Chili con Carne, der ikke slår dig helt ud... 

Hvis du ønsker at spise hos os, skal du af hensyn til koncertafviklingen komme mellem 18.30 - 20.00. Hvis du kommer senere, refunderer vi IKKE billetten.

Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .