Naja Rosa

Naja Rosa

Billetter fra DKK 90,00

Sted

Dato

14 apr 2023 kl. 20:30 - 23:00

Beskrivelse

Efter et halvt liv i USA vendte Naja Rosa sidste år hjem til rødderne, hjem til Sydhavnen. Nu gæster sangerinden Sydhavnens lokale spillested KLEIN med sit velspillende band til en koncert, vi lover, bliver både meget personlig og fyldt med kærlighed.

Der er gået 7 år siden Naja Rosa udgav sit seneste kritikerroste og prisvindende album ’These Are The Times’. I 2022 vendte hun tilbage med et nyt personligt og sjælfuldt album, ’Closer To The Sun’. En række yderst helstøbte sange i en hel unik stemning der med skæv og dragende tusmørke pop tager lytteren med på en hypnotiserende rejse. Sangene er skrevet og indspillet sammen med Najas kæreste, trommeslageren Anders Holm (The Savage Rose, Balstyrko etc), gennem de seneste syv år, rundt omkring i verden, og med den internationalt anerkendte producer/musiker Brian Batz (Sleep Party People, Trentemøller, Luster etc).

Udover Naja Rosas eget musiske virke, har sangerinden de seneste mange år turneret intensivt i Danmark og udland med sit andet band The Savage Rose, på scener som Roskilde Festivals Orange Scene, KB Hallen, Det Kgl. Teater og Operaen. Hun har desuden komponeret, indspillet og produceret, og modtog sammen med bandet i 2020 DMAs ærespris.

Vi glæder os som små får på Tippen til at byde vores nabo Naja Rosa velkommen på KLEINs intime scene.

 

Døre kl. 20.00

Entré i døren: 100 kr. 

Lokation

KLEIN, Wagnersvej 19, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .