Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Naja Rosa Koppel Trio feat. Frank Hasselstrøm & Anders Holm - Copenhagen Jazz Festival 2024

Afholdt event

Naja Rosa Koppel Trio feat. Frank Hasselstrøm & Anders Holm - Copenhagen Jazz Festival 2024

Fra DKK 65,00

Sted

Dato

13 jul 2024 kl. 15:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Oplev en særlig trio med Naja Rosa Koppel på Staionen, hvor man kommer helt tæt på den sjælfulde sangerinde, når hun sammen med de eminente musikere Frank Hasselstrøm (keys, horn) og Anders Holm (trommer) dykker ned i et repertoire af Naja Rosas egne sange og et udvalg af kendte klassikere, der får et twist af sultry, filmisk soul og jazz. En helt særlig koncert, hvor man er sikker på at blive overvældet af musikalitet, styrke og sjæl! 

Naja Rosas sjælefulde stemme tager lytteren med på en hypnotiserende rejse igennem dragende tusmørkepop med et tvist af 60'ernes west coast lyd og filmiske landskaber.

I kender måske de tre musikere fra bl.a. Social Club og Savage Rose, og deres engagement og styrke i musikken er ikke til at tage fejl af. Lytteren bliver draget ind i et særligt, varmt og sjælfuld landskab, hvor ærlighed og fælles ånd er altomfavnene.

Naja Rosa debuterede på SPOT Festival i 2010 på Store Scene med 6 stjerner til følge i GAFFA. Hendes debut solo album indtog 1 pladserne på hitlisterne, høstede nomineringer og priser, og anmeldernes samt publikums hjerter.
Hun har nu udgivet 4 kritikerroste og prisvindende albums, det seneste "Closer To The Sun" i 2022 som strøg direkte ind som nummer 6 på den officielle vinyl album hitliste, og med heavy A rotation på P6Beat - i en periode den mest spillede kunstner på DR P6Beat.

Derudover turnerer hun intensivt i dk og udland med sit andet band The Savage Rose på scener som Roskilde Festival's Orange Scene, KB Hallen, Det Kgl Teater og Operaen. Hun har komponeret, indspillet og produceret og modtog sammen med bandet i 2020 DMA's ærespris.

FOTO: Jan Palle

Tapas:

Med vores tapas tallerken tager vi en tur rundt om Middelhavet og serverer:

• Vitello Tonnato

• Græske frikadeller (oksekød) m. græsk salat

• Gazpacho

• Humus & marinerede linser

• Ristet brød.

Dessert:

• Panna Cotta med frugtkompot.

Alt er frisk- og hjemmelavet.

Se køkkenets åbningstider på billetten. Køkkenet bliver vi af hensyn til koncertafviklingen nødt til at lukke en time før koncertstart, og vi returnerer ikke billetter, hvis I ankommer senere. Der kan ikke spises i salen under koncerterne. Så kom i god tid og få som bonus lige præcis jeres yndlingspladser!


Arrangør

Find billetter til events på Bartof Cafe & Bartof Station her.

Lokation

Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .