spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

NAKKEKNAEKKER

Afholdt event

NAKKEKNAEKKER

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

22 feb 2024 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Kom og knæk din nakke på KONFUS når vi præsenterer NAKKEKNAEKKER og supportbandet Afdød!

NAKKEKNAEKKER der på ganske kort tid har slået sig fast som et af de mest hypede navne på den danske metalscene, og når man oplever bandets eksplosive liveshow er det åbenlyst hvorfor de har taget den med storm, uden at udgive én eneste sang.

NAKKEKNAEKKER, bestående af Christoffer Kofoed (Vokal), Sebastian Knoblauch (Bas), AntonHajnBregendorf (Trommer), Joakim Kaspersen (Guitar) og Johan Lundvig (Guitar), trækker old-school dødsmetal igennem et moderne, ungdomsdrevet filter, og resultatet er et aggressivt og energisk sonisk angreb, hvor der både kan trækkes tråde til de gamle dødsmetal-legender såvel som moderne hardcore.

Trods medlemmernes unge alder har bandet allerede spillet et utal af shows i Danmark, turneret med henholdsvis BAEST og HateSphere samt spillet på store europæiske festivaler som Roskilde Festival (DK), Sweden Rock Festival (SE), Tuska Festival (FI), Bloodstock Festival (UK) m.m., og der er ingen tvivl om at dette bare er starten. 2024 står allerede på Inferno Festival (NO),Dynamo Metal Fest (NL), Copenhell (DK),og mange flere. NAKKEKNAEKKER har bevist at de er kommet for at blive.

Et stærkt hold bestående af TBA Music i Danmark, IAG i Nordamerika og Napalm Events i resten af verden håndterer booking. Bandet har også indgået et stort samarbejde med et af de største pladeselskaber i metal-verdenen, så 2024 kommer til at stå på bandets længe ventede debutalbum.

Følg med i begivenheden på KONFUS´Facebookside her.

Arrangør

KONFUS er en frivillig forening for musik- og kulturinteresserede inden for rock og metal i Esbjerg.

Tusind tak fordi du støtter KONFUS, kulturen og rocken når du køber billet <3

Følg os på Facebooken, Instagrammen og snart vores nye hjemmeside for upcoming events!

Lokation

Huset Esbjerg, Finsensgade 1, 6700 Esbjerg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .