spring til hovedindhold

Nakkeknækker

Nakkeknækker

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

14 dec 2024 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

NAKKEKNAEKKER har på ganske kort tid slået sig fast som et af de mest hypede navne på den danske metalscene, og når man oplever bandets eksplosive liveshow, er det åbenlyst, hvorfor de har taget den med storm, uden at udgive én eneste sang.

NAKKEKNAEKKER, bestående af Christoffer Kofoed (Vokal), Sebastian Knoblauch (Bas), AntonHajnBregendorf (Trommer), Joakim Kaspersen (Guitar) og Johan Lundvig (Guitar), trækker old-school dødsmetal igennem et moderne, ungdomsdrevet filter, og resultatet er et aggressivt og energisk sonisk angreb, hvor der både kan trækkes tråde til de gamledødsmetal-legender såvel som moderne hardcore.

Trods medlemmernes unge alder har bandet allerede spillet et utal af shows i Danmark,turneret med henholdsvis BAEST og HateSphere samt spillet på store europæiske festivalersom Roskilde Festival (DK), Sweden Rock Festival (SE), Tuska Festival (FI), BloodstockFestival (UK) m.m., og der er ingen tvivl om at dette bare er starten.

Den 14. december er NAKKEKNAEKKER klar til at brække halsen på publikum, når de giver et show i Pumpehuset. Billetter er i salg nu. 

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser
Genbesøg begivenheder