Nana Rashid & Petter Rylén

20 mar 2018 kl. 17:30 - 23:30

Institutu for (X), B-Huset, Skovgaardsgade, 8000 Aarhus


“Hvad er nu det? Er det virkeligt muligt, at der findes et saa stort uopdaget talent i jazzen?” JAZZnyt.com, Niels Overgaard.

Nana Rashid og Petter Rylén ser det som deres største opgave at finde ned til de dybere lag i musikken, der får os til at føle en samhørighed som mennesker.
De beskriver musikken som en form for, “altomfavnende empati, som vi alle rummer, som får os til at føle os menneskelige og ens”


Dørene åbner kl. 17.30.
Middag (Køb middags billet) ca. kl. 18.00. - 75 kr.
Koncert start: 19.30.


“For det er sjelden jeg er blitt satt så solid ut på sidelinjen som under denne
konserten(..)
Det var rett og slett en konsert ut av denne verden! Og sammen med den svenske el.pianisten Petter Rylen, gjorde de denne stunden til festivalens desiderte høydepunkt for denne skribenten.”
SaltPeanuts, Jan Granlie

Med en dragende uforudsigelighed skaber de sammen musikalske historiefortællinger i øjenhøjde. Nana Rashid synger med sin varme og dybe stemme om at fremmane de smukkeste luftkasteller i tæt sammenspil med Petter Ryléns besnærende og fandenivoldsk klaverspil. Hun beretter ærligt om de tåkrummende slag, når de krakelerer, og man bliver splattet ud på virkelighedens hårde betongulv. Det er med en rå oprigtighed, at publikum bliver budt på en rejse gennem musikalske landskaber, her får du mulighed for at opleve sårbarheden i musikken helt tæt på.

“Kort sagt, Nana Rashid er et spændende bekendtskab, og det samme må i høj grad siges om hendes – ligeledes mig ubekendte – ledsagere.” Berlingske, Kjeld Frandsen. 5/6 stjerner i Berlingske

Promo LINKS
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=NyQ1yU88RIY
Website: http://www.nanarashid.com/

Sociale medier LINKS
Facebook: @nana rashid www.facebook.com/nanarashidmusic
Instagram: @nanarashidmusic https://www.instagram.com/nanarashidmusic

Kontakt os:
mail: nanarashidmusic@gmail.com
Tlf: +45 61 67 07 84

Koncert

Salg lukket


Mad og Koncert

Salg lukket