spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Nana Rashid - The Music for Betty tour

Afholdt event

Nana Rashid - The Music for Betty tour

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

29 sep 2023 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Forventningerne er tårnhøje til det nye stjerneskud på vokal-jazzens himmel. Nana Rashid udgav i april (2023) sit debutalbum med titlen ”Music for Betty”, som er grundlaget for koncerten. 

Både til koncerten og på pladen har hun trioen Little North med. 

Blandt anmelderne skriver Ivan Roed ”et af de absolut bedste danske vokaljazz-debutalbum i flere år” - mens Niels Overgård kalder pladen ”det bedste jeg har hørt fra en dansk jazzsangerinde meget længe”.  

Nana Rashid har en jysk mor og en far fra Oman/Zanzibar – og det afspejler sig ganske klart i hendes sang og musik. Sangene er fulde af melankoli og eftertænksomhed og leveres med rå oprigtighed. Hun skriver det meste af materialet selv, men tillader sig også at være fristet af udvalgte standards. 

Genremæssigt bliver hun sat i boksene for moderne jazz, moderne vokaljazz, souljazz. Teksterne handler om følelser, dramaer, kærlighedens rutscheture, men også politiske tekster om konflikter mellem rig og fattig. Både på scenen og pladen er hendes stemme markant – med fraseringer, stor vokal tyngde og spændvidde. 

Og så er der al mulig grund til at fremhæve de tre musikere, der skaber et perfekt bagtæppe for Nana Rashids stemme og sange. De er til daglig kendt som trioen Little North, nemlig pianisten Benjamin Nørholm Jacobsen, bassisten Martin Brunbjerg Rasmussen og trommeslageren Lasse Jacobsen. Som Ivan Roed vurderer ”matchet de fire imellem er intet mindre end sublimt”.   

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond og Københavns Kommune

Arrangør

Lokation

Kvarterhuset, Jemtelandsgade 3, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .