spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Nanna Kamp / Mads Bærentzen Duo - "Kindness in your eyes" - CD-release

Afholdt event

Nanna Kamp / Mads Bærentzen Duo - "Kindness in your eyes" - CD-release

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

15 jun 2021 kl. 19:30 - 21:00

Beskrivelse

Nanna Kamp / Mads Bærentzen Duo  - "Kindness in your eyes" - CD-release

Denne aften udgiver sangerinden Nanna Kamp og pianisten Mads Bærentzen deres nye duoalbum "Kindness in your eyes" med nyskrevet musik af Mads Bærentzen og tekster af Helle Hansen. Det sker en koncert i Skt. Lukas Kirke, Aarhus og erstatter koncerterne i januar på Gyngen, der blev udskudt grundet covid-19. Ved koncerten bliver der lejlighed til at høre musikken fra albummet og købe et eksemplar med hjem.

Der skal fremvises gyldigt coronapas ved indgangen, så alle coronarestriktioner kan overholdes.

Efter koncerten serveres et glas vin.

Yderligere information på www.madsbaerentzen.dk

Arrangør

Lokation

Sankt Lukas Kirke Sankt Lukas Kirke, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .