Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Når alkohol styrer familien

eventet sluttede

Når alkohol styrer familien

Billetter fra DKK 160,00

Sted

Dato

26 apr 2022 kl. 19:00 - 21:30

Beskrivelse

Anna Marie Aggerholm og Tom Nygaard er mor og søn. I 1999 blev Anna Marie ædru efter en mangeårig alkoholafhængighed. De fortæller nu deres historie om tiden, da mor drak - og frem for alt: Hvordan de begge to kom videre, da mor blev ædru. 

Tom er i dag 43 år, og først mange år efter, at hans mor blev ædru, overgav han sig til erkendelsen af, at han også måtte kigge på nogle af sine egne mønstre for at få ro i sit liv.

Tilhørerne får indblik i det kaos og de dysfunktioner, der hersker i en (på overfladen) ganske almindelig middelklassefamilie, hvor alkohol fylder mere, end nogen vil erkende.

Hvad med skolen? Vennerne? Familien? - Var der ingen, der greb ind?

Hvilke mønstre bærer Tom med sig ind i sit voksenliv, som spænder ben for ham gang på gang? Og hvordan er han kommet videre?

Et interessant foredrag i kærlighedens, ærlighedens og håbets tegn.

Lokation

Kulturcafeen v/Karen Margrethe Jensen Kulturcafeen v/Karen Margrethe Jensen, Stemannsgade 2, 8900 Randers

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .