Når clairvoyance møder medieskab - Holbæk

26 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Augmentum, Center for velvære og personlig udvikling, Ahlgade 3F, 4300 Holbæk

Clairvoyante beskeder og afdødekontakt - og forskellen på dem...
Oplev Clairvoyant Medie Stinna Søndergaard og Spirituelt Medie Jack Eckhart, når de giver demonstration af clairvoyante beskeder og kommunikation med afdøde.
Mange kender ikke til forskellen på clairvoyance og medieskab (afdødekontakt), så her får du, som publikum, muligheden for en indsigt.
Stinna og Jack vil denne aften kort fortælle om samt demonstrere forskellen på en måde, så du tydeligt kan opleve, hvor forskelligt det kan være.

I anden halvdel, vil der være mulighed for at stille spørgsmål.
Måske er det en af dine kære, der kommer igennem med en besked, eller måske er det dig, der får en clairvoyant besked.
Kom og oplev samspillet mellem de to verdener i en hjertevarm atmosfære - med smil og åbne sind.

Stinna er uddannet clairvoyant ved Marzia Techau, og er derudover medie, håndlæser og healer. Hun har igennem tiden udviklet og forfinet sine evner igennem systematisk træning og udvikling, og er i dag den bedste til det, hun laver. Stinna driver Klinik Hjerterum, og er næstformand i Dansk Spirituel Sammenslutning.

Jack har uddannet sig i medieskab i primært England på English School of Mediumship, Arthur Findlay College, Ershamstar School of Mediumship samt andre steder. Jack har igennem årene arbejdet i de engelske spirituelle kirker, såvel som rundt i hele Danmark. Jack er stifter og daglig leder af Between Spirits - Skole for medieskab, med base i Holbæk, og underviser rundt i Danmark, såvel som England. Jack er grundlægger og formand i Dansk Spirituel Sammenslutning.

Vær sikker på en plads, køb din billet online her.

Billetter i dørem 200,-