spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Når dit barn bekymrer sig for meget

Event aflyst

Når dit barn bekymrer sig for meget

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

25 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Foredrag for forældre, bedsteforældre, lærer, pædagoger og øvrige interesserede.Dorthe Gjerlevsen har mange års erfaring i arbejdet med børns mentale sundhed.
Dorthe har desuden specialiseret sig i at hjælpe forældre til følsomme, intense og meget opmærksomme børn.
”Har man et barn der f.eks. ofte klager over ondt i hovedet/maven, nægter at gå i skole/børnehave, ikke vil sove selv, bekymrer sig meget, er bange for at der skal ske far/mor noget, får voldsomme raserianfald – er rastløs, frustreret og/eller aggressivt, kan jeg klart anbefale at man som forældre/bedsteforældre kommer til dette foredrag” siger Dorthe Gjerlevsen.
DET VIL DU FÅ MERE VIDEN OM:
de typiske tegn på angst og hvordan angst opstår. Angstens forskellige udtryk, afhængig af om barnet er i institution, skole eller hjemme.DU FÅR VIDEN OG REDSKABER DER GØR DIG I STAND TIL:
bedre at forstå barnets udfordringer.at støtte og hjælpe barnet, på vejen tilbage til trivsel.REDSKABERNE KAN HJÆLPE DIT BARN TIL:
Et bedre humør.Større selvværd.At finde ro og få lettere ved at falde i søvn.Mere overskud til børnehave, skole….Mere mod til at sige fra og være sig selv.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Udtalelse fra tidligere deltagere:

Hej Dorthe!
Tak for et super godt foredrag på Brande messen.Venlig hilsen B og E---
Hej Dorthe!
Var til dit foredrag i Herning i går.Det var så fantastisk, lærerigt og berigende, det skal du have stor tak for.Og hvor var det “dejligt”, at se vi ikke var de eneste med etsensitiv/bekymret barn."
Med venlig hilsenSS
---
Hej Dorthe!
Et super godt foredrag i går!
Mvh Sanne
---
Hej Dorthe!
Tak for et godt foredrag i går.
Med venlig hilsenH
---
Udtalelse fra en tidligere arrangør:
Mange tak for en rigtig god aften.Hvor var det et godt og inspirerende foredrag du holdt, og jeg trorbestemt også tilhørerne fik en masse med hjem, som kan hjælpe dem i deres stressede hverdag"
Mange hilsener

Birgit

Lokation

Silkeborg Sportscenter Silkeborg Sportscenter, Århusvej 45, 8600 Silkeborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .