Når dit barn bekymrer sig for meget

25 mar 2020 kl. 19:00 - 21:00

Silkeborg Sportscenter, Århusvej 45, 8600 Silkeborg

Foredrag for forældre, bedsteforældre, lærer, pædagoger og øvrige interesserede.Dorthe Gjerlevsen har mange års erfaring i arbejdet med børns mentale sundhed.
Dorthe har desuden specialiseret sig i at hjælpe forældre til følsomme, intense og meget opmærksomme børn.
”Har man et barn der f.eks. ofte klager over ondt i hovedet/maven, nægter at gå i skole/børnehave, ikke vil sove selv, bekymrer sig meget, er bange for at der skal ske far/mor noget, får voldsomme raserianfald – er rastløs, frustreret og/eller aggressivt, kan jeg klart anbefale at man som forældre/bedsteforældre kommer til dette foredrag” siger Dorthe Gjerlevsen.
DET VIL DU FÅ MERE VIDEN OM:
de typiske tegn på angst og hvordan angst opstår. Angstens forskellige udtryk, afhængig af om barnet er i institution, skole eller hjemme.DU FÅR VIDEN OG REDSKABER DER GØR DIG I STAND TIL:
bedre at forstå barnets udfordringer.at støtte og hjælpe barnet, på vejen tilbage til trivsel.REDSKABERNE KAN HJÆLPE DIT BARN TIL:
Et bedre humør.Større selvværd.At finde ro og få lettere ved at falde i søvn.Mere overskud til børnehave, skole….Mere mod til at sige fra og være sig selv.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Udtalelse fra tidligere deltagere:

Hej Dorthe!
Tak for et super godt foredrag på Brande messen.Venlig hilsen B og E---
Hej Dorthe!
Var til dit foredrag i Herning i går.Det var så fantastisk, lærerigt og berigende, det skal du have stor tak for.Og hvor var det “dejligt”, at se vi ikke var de eneste med etsensitiv/bekymret barn."
Med venlig hilsenSS
---
Hej Dorthe!
Et super godt foredrag i går!
Mvh Sanne
---
Hej Dorthe!
Tak for et godt foredrag i går.
Med venlig hilsenH
---
Udtalelse fra en tidligere arrangør:
Mange tak for en rigtig god aften.Hvor var det et godt og inspirerende foredrag du holdt, og jeg trorbestemt også tilhørerne fik en masse med hjem, som kan hjælpe dem i deres stressede hverdag"
Mange hilsener

Birgit